Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.

 

Käyttöauto Oy on perinteikäs perheyhtiö ja yksi suurimmista autokaupan vähittäismyyntiketjuista Suomessa. Edustamme 16 laadukasta automerkkiä 10 paikkakunnalla Keski-Suomessa, Pirkanmaalla, Pohjanmaalla ja Satakunnassa. Palveluksessamme on yli 500 autoalan ammattilaista. Vuoden 2018 liikevaihto oli noin 360 miljoonaa euroa kokonaismyynnin ollessa noin 15 000 autoa.

Käyttöauto huoltaa Seinäjoella Audi-, BMW-, Citroën-, Dacia-, Honda-, Mercedes-Benz-, Nissan-, Renault-, SEAT-, Škoda-, Volkswagen- ja Volvo-henkilöautoja.

Haemme mekaanikkoa Seinäjoelle

Avoinna on palvelumekaanikon paikka Audi-, Seat-, Škoda- ja Volkswagen-huoltotiimissä.

Voit olla kokenut alan ammattilainen tai tulevaisuuden lupaus. Meille kokemustakin tärkeämpää on tahto kehittyä ja halu toimia asiakkaiden kanssa.

Toivomme ammatillista osaamispohjaa. Hallitset tietotekniikan perustaidot, olet oma-aloitteinen ja joustava asiakaspalvelija. Toivomme sinulta reipasta ja rivakkaa asennetta ja halua kehittyä huippuosaajaksi.

Tarjoamme nykyaikaiset työkalut ja mahdollisuuden kouluttautua. Annamme mahdollisuuden luoda uraa monipuolisissa huoltotehtävissä yhdessä alan ammattilaisista koostuvan työyhteisön kanssa. Tehtävän hoitaminen edellyttää huolellisuutta, yhteistyötaitoa ja oma-aloitteista toimintatapaa.

Kiinnostuitko? Soita Villelle ja sovi aikasi haastatteluun!

Lisätiedot ja hakemukset: korjaamopäällikkö Ville Tuominiemi, puh. 044 5501 683, ville.tuominiemi@kayttoauto.fi. Voit lähettää hakemuksesi myös sähköisellä rekrytointilomakkeella.

Ota yhteyttä pikaisesti, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Jaa sähköpostilla