Tuulilasin vaihdot ja korjaukset ammattitaidolla

Käyttöauton täyden palvelun vaurio- ja kolarikorjaamo suorittaa tuulilasin korjaukset ja vaihdot valmistajan viimeisimpien ohjeiden mukaisesti. Käyttöautossa palveluksessasi on juuri sinun autosi koriammattilainen.

Mikäli tuulilasi on rikkoutunut, sen korjaaminen kannattaa suorittaa mahdollisimman pian. Korjauksen pitkittäminen lisää riskiä, että kosteus ja lika pahentavat tilannetta. Halkeama voi myös nopeasti laajentua ja pahimmassa tapauksessa tuulilasi voi rikkoutua kokonaan. 

Kysy tarjous! Vaihdon yhteydessä alkuperäiset pyyhkijänsulat - 25 %.

Alkuperäinen, automerkkikohtainen tuulilasi antaa mukavuutta ja turvallisuutta

Sopii juuri sinun autollesi

Alkuperäiset, automerkkikohtaiset tuulilasit ovat täysin yhteensopivia kehittyneiden ominaisuuksien, kuten sadetunnistimen ja muiden kuljettajaa avustavien järjestelmien kanssa.

Tuulilasiin kiinnitetyt kamerat ja tutkat on myös kalibroitava tuulilasin vaihdon jälkeen erikoistyökalulla, jotta ne toimisivat oikein. Käyttöauton merkkihuollossa tämä onnistuu ilman ongelmia. 

Optimoitua suojaa

Tuulilasi on tärkeä komponentti auton korin rakenteellisen vahvuuden kannalta. Kestävä ja turvallinen lasi tukee turvatyynyjä onnettomuustilanteissa ja pirstoutuu muita vähemmän. 

Ajomukavuutta

Alkuperäinen tuulilasi varmistaa hyvän ja häiriöttömän näkyvyyden, joka tukee turvallista ajamista. Tuulilasi antaa suojaa melulta ja auringolta ja pitää auton sisätilan viileämpänä kesällä.

Tiesithän, että vauriokorjaamomme palvelee kaikkia automerkkejä ja kaikkia vakuutusyhtiöitä.

Sähköinen ajanvaraus vahinkotarkastukseen on toistaiseksi käytössä vain Seinäjoen ja Tampereen toimipisteissä. Muihin toimipisteisiin ajanvaraukset puhelimitse.