BMW-autot Käyttöautosta

Käyttöauto – täyden palvelun BMW-autotalo Kokkolassa, Seinäjoella ja Vaasassa.

BMW myynti

Käyttöauto on täyden palvelun BMW-autotalo Kokkolassa, Seinäjoella ja Vaasassa. Meiltä saat kaikki uuden BMW:n hankintaan liittyvät palvelut koeajosta rahoitukseen ja takuuseen. Uuden auton takuu antaa huolettomia kilometrejä pidemmäksi aikaa. Huolenpitosopimuksella ennakoit huoltokulut ja uuden auton takuu antaa huolettomia kilometrejä pidemmäksi aikaa. 

Automyynnin lisäksi Käyttöautosta löytyy BMW:n huolto, varaosat ja vauriokorjaamo. Merkkihuollossa autostasi pitävät huolta koulutetut huollon ammattilaiset.

Valitse BMW, premium-auto, joka tarjoaa ajamisen iloa jokaisessa mallissa

Tyylipuhdas muotoilu, upea sisätila ja tekniset, ajokokemusta parantavat avustimet ovat kaikki BMW-autoille tunnusomaisia elementtejä. BMW:n tavoitteena on tarjota vuoteen 2023 mennessä peräti 25 ladattavaa automallia, mutta jo nyt saatavillasi on useita ladattavia BMW-autoja. Halusitpa autoltasi sitten voimaa, tilaa tai mukavuutta, sinun ei tarvitse tinkiä niissä laadusta tai ajamisen ilosta.

Käyttöautosta löydät myös uusia BMW-malleja heti ajoon sekä täydellisen valikoiman BMW-esittelyautoja. Tutustu myös BMW-vaihtoautoihin ja ajankohtaisiin BMW-tarjouksiin!

BMW-mallisto

BMW:n malliston pienin automalli on 1-sarja, joka on kokoluokaltaan keskikokoinen. BMW:n 2-sarja muodostuu Coupé- ja Cabriolet-versioista 1-sarjasta. 2-sarjassa on myös malli Active Tourer, joka on viisiovinen, keskikokoinen tila-auto. BMW 3-sarja on ylemmän keskikokoluokan henkilöauto, joka on myös BMW:n suosituin automalli. 3-sarjan henkilöautoja valmistetaan Sedanina ja farmarina, jonka nimike BMW:llä on Touring. 4-sarja korvasi 3-sarjan Coupén ja Cabrioletin, ja siitä on saatavilla myös 4-ovinen Grand Coupé. BMW:n 5-sarja on merkin toiseksi suosituin malli, ja se sijoittuu ylempään henkilöautoluokkaan. 5-sarja on saatavilla Sedan- ja Touring-korimalleilla. BMW 6-sarjan Gran Turismo on edustusluokan fastback, joka on viisiovinen. BMW 7-sarjan autot ovat suuria edustusautoja, jotka ovat erittäin korkeasti varusteltuja ja sisältävät aina uusinta tekniikkaa. BMW:n 8-sarjan autot ovat edustusluokan tehokkaita Coupé-malleja kaksi- ja neliovisina.

BMW:n täyssähköauto i3 ja sen uusi crossover-versio iX3 ovat tällä hetkellä BMW:n ainoat täyssähkömallit – plug-in hybridi-versioita on saatavilla lähes kaikkiin mallisarjoihin. Vuonna 2021 julkaistaan uusi iX-täyssähköauto.

BMW:n X-sarja muodostuu crossover-katumaastureista eri kokoluokissa. X1, X2, X3, X4, X5, X6 ja X7 ovat kokoluokiltaan henkilöautomallistoa vastaavia premium-luokan crossovereita, joita on saatavilla kattavasti bensiini-, diesel- ja plug-in hybridi -moottoreilla. BMW:n M-sarja kattaa erittäin tehokkaat ja urheilulliset versiot useasta eri henkilöautomalleista. M-sarja ulottuu nykyään myös crossover-malleihin, samoin kuin erittäin tehokkaisiin turbodieselmoottoreihin. BMW Z4 Roadster on bemarin 2-paikkainen urheiluauto, jonka ainoa korimalli on kaksiovinen avoauto eli cabriolet. BMW Z4 -avoauto on todellinen katseenkääntäjä, joka tarjoaa todellista autoilun iloa.

 

TUTUSTU MALLISTOON MAAHANTUOJAN SIVUILLA bmw.fi

BMW myynti

Uudet BMW:t