BMW-autot Käyttöautosta

Käyttöauto – täyden palvelun BMW-autotalo Kokkolassa, Seinäjoella ja Vaasassa.

BMW uutiset ja tarjoukset

KATSO KAIKKI TARJOUKSET

BMW myynti

Käyttöauto on täyden palvelun BMW-autotalo Kokkolassa, Seinäjoella ja Vaasassa. Meiltä saat kaikki uuden BMW:n hankintaan liittyvät palvelut koeajosta rahoitukseen ja takuuseen. Uuden auton takuu antaa huolettomia kilometrejä pidemmäksi aikaa. Huolenpitosopimuksella ennakoit huoltokulut ja uuden auton takuu antaa huolettomia kilometrejä pidemmäksi aikaa. 

Automyynnin lisäksi Käyttöautosta löytyy BMW:n huolto, varaosat ja vauriokorjaamo. Merkkihuollossa autostasi pitävät huolta koulutetut huollon ammattilaiset.

Valitse BMW, premium-auto, joka tarjoaa ajamisen iloa jokaisessa mallissa

Tyylipuhdas muotoilu, upea sisätila ja tekniset, ajokokemusta parantavat avustimet ovat kaikki BMW-autoille tunnusomaisia elementtejä. BMW:n tavoitteena on tarjota vuoteen 2023 mennessä peräti 25 ladattavaa automallia, mutta jo nyt saatavillasi on useita ladattavia BMW-autoja. Halusitpa autoltasi sitten voimaa, tilaa tai mukavuutta, sinun ei tarvitse tinkiä niissä laadusta tai ajamisen ilosta.

Käyttöautosta löydät myös uusia BMW-malleja heti ajoon sekä täydellisen valikoiman BMW-esittelyautoja. Tutustu myös BMW-vaihtoautoihin ja ajankohtaisiin BMW-tarjouksiin!

BMW-mallisto

1-sarja, 2-sarja, 3-sarja, 4-sarja, 5-sarja, 6-sarja, 7-sarja, 8-sarja, X1, X2, X3, X4, X5, X6, X7, i3, iX3, Z4 sekä M-malliston M2, M3, M4, M5, M8, X3 M, X4 M, X5 M, X6 M ja X7 M

TUTUSTU MALLISTOON MAAHANTUOJAN SIVUILLA bmw.fi

BMW myynti

Uudet BMW:t