Kia-autot Käyttöautosta

Käyttöauto – täyden palvelun Kia-autotalo Raumalla.

Kia myynti

Käyttöauto on Rauman alueen täyden palvelun Kia-jälleenmyyjä. Mailtä saat kaikki uuden Kian hankintaan liittyvät palvelut koeajosta rahoitukseen ja huolenpitosopimukseen. Huolenpitosopimuksella ennakoit huoltokulut ja uuden auton takuu antaa huolettomia kilometrejä pidemmäksi aikaa. 

Automyynnin lisäksi Käyttöautossa Raumalla on Kian merkkihuolto sekä varaosapalvelut. Valtuutetussa merkkihuollossa autostasi pitävät huolta koulutetut ammattilaiset.

Syitä Kian hankkimiseen on monia: palkittu muotoilu, loistava teknologia ja markkinoiden paras takuu. Markkinoiden pisin 7 vuoden takuu tekee autoilusta huoletonta pitkäksi aikaa. Kian valikoimiin kuuluu myös sähkö- ja hybridiautoja. Tee päivittäisestä ajosta mahdollisimman mukavaa ja osta Kia!

Käyttöautosta löydät uusia Kia-malleja heti ajoon sekä täydellisen valikoiman Kia-esittelyautoja. Tutustu myös Kia-vaihtoautoihin ja ajankohtaisiin Kia-tarjouksiin!

Kia-mallisto

Kian automallisto on näyttävästi muotoiltu ja kattaa vaihtoehdot kaikkiin tarpeisiin. Kian erittäin pitkä 7 vuoden takuu on nostanut Kian eri mallit luokissaan hyvin suosituiksi.Henkilöautoista Kia Picanto on A-segmentin kompakti auto. Kia Rio on pieni ,mutta monipuolinen automalli. Kia Ceed on alemman keskikokoluokan auto, jonka kolmiovinen hatchback-versio on nimeltään Kia ProCeed. Kia Optima on ylemmän keskikokoluokan perheauto. Kia Stinger on urheilullisesti muotoiltu 5-ovinen hatchback.

Kian crossoverit Niro, Sorento, Sportage, Stonic ja XCeed sekä sähköiset e-Soul ja e-Niro ovat mutkattomia ja toimivia katumaastureita, joissa näyttävä muotoilu yhdistyy korkeaan teknologiaan.

Tutustu mallistoon maahantuojan sivuilla

Kia myynti

Uudet Kiat