Kia-autot Käyttöautosta

Käyttöauto – täyden palvelun Kia-autotalo Kokkolassa ja Raumalla.

Uusimmat Kia-tarjoukset

KATSO KAIKKI TARJOUKSET

Kia-myynti

Käyttöauto on täyden palvelun Kia-jälleenmyyjä Kokkolan ja Rauman alueella. Uusi Kia löytyy vaivattomasti, koska meiltä saat kaikki uuden Kian hankintaan liittyvät palvelut aina koeajosta rahoitukseen ja huolenpitosopimukseen. Huolenpitosopimuksella ennakoit huoltokulut ja uuden Kia-auton takuu antaa sinulle huolettomia kilometrejä pidemmäksi aikaa. 

Kia-myynnin lisäksi Käyttöautossa Kokkolassa ja Raumalla on Kian merkkihuolto sekä varaosapalvelut. Valtuutetussa Kia-merkkihuollossa autostasi pitävät huolta koulutetut ammattilaiset.

Uuden Kian hankinta kannattaa ja Kian hankkimiseen syitäkin on monia: palkittu muotoilu, loistava teknologia ja markkinoiden paras takuu. Markkinoiden pisin 7 vuoden takuu tekee autoilusta huoletonta pitkäksi aikaa. Kia-malliston valikoimiin kuuluu myös sähkö- ja hybridiautoja. Tee päivittäisestä ajosta mahdollisimman mukavaa ja osta Kia!

Käyttöautosta löydät uusia Kia-malleja heti ajoon sekä täydellisen valikoiman Kia-esittelyautoja. Tutustu myös Kia-vaihtoautoihin ja ajankohtaisiin Kia-tarjouksiin!

Kia-mallisto

Kian automallisto on näyttävästi muotoiltu ja kattaa vaihtoehdot kaikkiin tarpeisiin. Kian erittäin pitkä 7 vuoden takuu on nostanut Kian eri mallit luokissaan hyvin suosituiksi. Henkilöautoista Kia Picanto on A-segmentin kompakti auto. Kia Rio on pieni, mutta monipuolinen automalli. Kia Ceed on alemman keskikokoluokan auto, jonka kolmiovinen hatchback-versio on nimeltään Kia ProCeed. Kia Optima on ylemmän keskikokoluokan perheauto. Kia Stinger on urheilullisesti muotoiltu 5-ovinen hatchback. Kian crossoverit Niro, Sorento, Sportage, Stonic ja XCeed sekä sähköiset e-Soul ja e-Niro ovat mutkattomia ja toimivia katumaastureita, joissa näyttävä muotoilu yhdistyy korkeaan teknologiaan. EV6 on täysin uusi Kia, kokonaan sähköllä toimiva crossover, joka ihastuttaa sporttisella ulkomuodollaan.

Kian hybridimallisto on monipuolinen: Kia Ceed SW Plug-in Hybrid, XCeed Plug-in Hybrid, Niro Hybrid, Niro Plug-in Hybrid, Sorento Hybrid, Sorento Plug-in Hybrid, joten löydät varmasti juuri sinun tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon. Kian jälleenmyyjänä meillä on ilo toivottaa sinut autokaupoille Käyttöautoon Kokkolaan ja Raumalle!

Tutustu mallistoon maahantuojan sivuilla

Kia-myynti

Uudet Kiat