Opel-autot Käyttöautosta

Käyttöauto – täyden palvelun Opel-autotalo Kokkolassa.

Opel myynti

Käyttöauto on Kokkolan alueen ainoa täyden palvelun Opel-autotalo. Meiltä saat kaikki uuden Opelin hankintaan liittyvät palvelut koeajosta rahoitukseen ja takuuseen. Uuden auton takuu antaa huolettomia kilometrejä pidemmäksi aikaa. Automyynnin lisäksi Käyttöautosta löytyy Opelin huolto, varaosat ja vauriokorjaamo. Merkkihuollossa autostasi pitävät huolta koulutetut huollon ammattilaiset.

Opelin monipuolinen mallisto on suorituskyvyltään ja laadultaan huippuluokkaa. Opel-mallistosta löydät näppäriä, kaupunkiliikenteeseen sopivia pieniä autoja, joustavia, mukavia ja turvallisia perheautoja sekä tilavia katumaastureita ja crossovereita. Opelin tavara-automallisto vakuuttaa monipuolisilla ominaisuuksilla. Koko tavara-automallisto on saatavana myös automaattivaihteisena.

Käyttöautosta löydät myös uusia Opel-malleja heti ajoon sekä täydellisen valikoiman Opel-esittelyautoja. Tutustu myös Opel-vaihtoautoihin ja ajankohtaisiin Opel-tarjouksiin!

Opel-mallisto

Opelin mallisto koostuu eri kokoisista henkilö-, crossover- ja pakettiautoista. Opel Astra on pieni ja suosittu henkilöauto moneen käyttöön, ja on erittäin suosittu myös kakkosautona. Opel Corsa on erinomainen kaupunkiauto, josta on esitelty myös täyssähköinen Corsa-e-malli. Opel Combo on innovatiivinen perheauto, jossa on monipuoliset sisätilat, 5–7 istumapaikkaa ja suuri tavaratila. Opel Insignia on Opelin henkilöautomalliston huippumalli, joka sijoittuu ylempään kokoluokkaan.

Opelin crossovereiden pienin malli on Opel Mokka. Opel Crossland X ja Opel Grandland X ovat monipuolisia ja tilavia crossovereita, jotka muunteltavuutensa ansiosta sopivat erinomaisesti perheautoiksi. Opelin pakettiautomallisto koostuu malleista Combo Cargo, Movano ja Vivaro.

 

TUTUSTU MALLISTOON MAAHANTUOJAN SIVUILLA opel.fi

Opel myynti

Opel huolto

Uudet Opelit