Opel-autot Käyttöautosta

Käyttöauto – täyden palvelun Opel-autotalo Kokkolassa ja Seinäjoella.

Opel uutiset ja tarjoukset

KATSO KAIKKI TARJOUKSET

Opel-myynti

Opel-myynti palvelee sinua Käyttöautossa Kokkolassa ja Seinäjoella. Olemme luotettava Opel-jälleenmyyjä. Meiltä saat kaiken mitä tarvitset, kun haaveissa on uusi Opel; koeajo, rahoitus sekä takuu. Käyttöauto on Kokkolan alueen ainoa täyden palvelun Opel-jälleenmyyjä. Opel-myynti ja Opel-merkkihuolto palvelevat sinua kaikissa Opel-auton tarpeissasi. Opel-myynnin lisäksi Käyttöautosta löytyy Opel-huolto, Opel-varaosat sekä vauriokorjaamo.

Käyttöautosta löydät myös uudet Opelit heti ajoon sekä täydellisen valikoiman Opel-esittelyautoja. Tutustu myös Opel-vaihtoautoihin. Meiltä myös Opel-pakettiautot sinun tai yrityksesi tarpeisiin.

Opel-mallisto tarjoaa auton kaikkiin tarpeisiin. Tutustu ajankohtaisiin Opel-tarjouksiin! Uudet Opelit löydät Käyttöautosta Kokkolasta, tervetuloa!

Opel-mallisto

Monipuolinen Opel-mallisto on suorituskyvyltään ja laadultaan huippuluokkaa. Opel-mallistosta löydät näppäriä, kaupunkiliikenteeseen sopivia autoja, joustavia, mukavia ja turvallisia perheautoja sekä tilavia katumaastureita ja crossovereita. Opelin tavara-automallisto vakuuttaa monipuolisilla ominaisuuksilla. Koko tavara-automallisto on saatavana myös automaattivaihteisena.

Opel-mallisto koostuu eri kokoisista henkilö-, crossover- ja pakettiautoista. Opel Astra on ketterä ja suosittu henkilöauto moneen käyttöön, ja on erittäin suosittu myös kakkosautona. Opel Corsa on erinomainen kaupunkiauto, josta on esitelty myös täyssähköinen Corsa-e-malli. Opel Combo on innovatiivinen perheauto, jossa on monipuoliset sisätilat, 5–7 istumapaikkaa ja suuri tavaratila. Opel Insignia on Opelin henkilöautomalliston huippumalli, joka sijoittuu ylempään kokoluokkaan.

Uusi Opel Mokka ilmentää Opelin uutta, puhdasta ja rohkeaa muotoilukieltä. Opel Crossland X ja Opel Grandland X ovat monipuolisia ja tilavia crossovereita, jotka muunteltavuutensa ansiosta sopivat erinomaisesti perheautoiksi. Opelin pakettiautomallisto koostuu malleista Combo Cargo, Movano ja Vivaro.

 

TUTUSTU MALLISTOON MAAHANTUOJAN SIVUILLA opel.fi

Opel myynti

Uudet Opelit