Dacia-autot Käyttöautosta

Käyttöauto – täyden palvelun Dacia-autotalo Seinäjoella ja Tampereella.

Dacia myynti

Dacia-myynti palvelee sinua Käyttöautossa Seinäjoella sekä Tampereella. Olemme täyden palvelun Dacia-jälleenmyyjä. Meiltä Käyttöautosta saat kaikki tarpeelliset uuden Dacian hankintaan liittyvät palvelut, koeajosta rahoitukseen sekä huolenpitosopimukseen. Dacia-huolenpitosopimuksella ennakoit huoltokulut ja uuden auton takuu antaa sinulle huolettomia kilometrejä uuden Dacian kanssa pidemmäksi aikaa.

Meiltä Käyttöautosta löytyy automyynnin lisäksi Dacian merkkihuolto, varaosapalvelut ja vauriokorjaamo. Valtuutetussa Dacia-merkkihuollossa sinun Daciastasi pitävät huolta autoalan koulutetut ammattilaiset.

Dacia on valloittanut suomalaisen autoilukansan jo vuodesta 2009 alkaen, kasvattaen suosiotaan tasaisesti vuosi vuodelta. Dacia-mallisto on monipuolinen, Dacia-hinnat järkeviä ja jokaiselle löytyy oma, mieluinen mallinsa. Daciat ovat lunastaneet omistajiensa luottamuksen – Dacia on yhä useamman suomalaisen järkivalinta. Dacia antaa kaikille uusille autoille 3 vuoden tai 100 000 km takuun. Takuun aikana on lisäksi voimassa Dacia Tiepalvelu 24h, vuoden jokaisena päivänä. Voit ajaa huoletta!

Meiltä Käyttöautosta löydät uusia Dacia-malleja heti ajoon sekä täydellisen valikoiman Dacia-esittelyautoja. Tutustu myös Dacia-vaihtoautoihin sekä ajankohtaisiin Dacia-tarjouksiin!

Dacia-mallisto

Dacia on edullinen, mutkaton ja luotettava autovalmistaja, jonka eri mallit ovat nousseet erittäin suosituiksi käyttöautoiksi. Dacia Duster oli Dacian ensimmäinen katumaasturi, jonka toinen sukupolvi on entistä mukavampi ja hiljaisempi. Uudistunut Dacia Duster on valittavissa etu- tai nelivetoisena. Molemmat Sandero-mallit, 5-paikkainen Dacia Sandero ja käytännöllinen crossover Sandero Stepway, on nyt myös täysin uudistettu. Lodgy Stepway on Dacian 7-paikkainen tilava perheauto. Vuoden 2022 alkupuolella Suomeen saadaan myyntiin kokonaan uusi, 7-paikkainen Dacia Jogger. Koko Dacia-mallisto on suunniteltu vastaamaan sinun tarpeitasi ja tilaa ei varmasti tule puuttumaan. TUTUSTU MALLISTOON MAAHANTUOJAN SIVUILLA dacia.fi

Dacia myynti

Uudet Daciat