Dacia-autot Käyttöautosta

Käyttöauto – täyden palvelun Dacia-autotalo Seinäjoella ja Tampereella.

Dacia myynti

Käyttöauto on Seinäjoen ja Tampereen alueen täyden palvelun Dacia-jälleenmyyjä. Meiltä Käyttöautosta saat kaikki uuden Dacia hankintaan liittyvät palvelut koeajosta rahoitukseen ja huolenpitosopimukseen. Huolenpitosopimuksella ennakoit huoltokulut ja uuden auton takuu antaa huolettomia kilometrejä pidemmäksi aikaa. 

Käyttöautosta löytyy automyynnin lisäksi Dacian merkkihuolto, varaosapalvelut ja vauriokorjaamo. Valtuutetussa merkkihuollossa autostasi pitävät huolta autoalan ammattilaiset.

Dacia on valloittanut suomalaista autoilua jo vuodesta 2009 kasvattaen suosiotaan tasaisesti vuosi vuodelta. Daciat ovat lunastaneet omistajiensa luottamuksen – Dacia on yhä useamman suomalaisen järkivalinta. Dacia antaa kaikille uusille autoille 3 vuoden tai 100 000 km takuun. Takuun aikana on lisäksi voimassa Dacia 24 h Tiepalvelu, vuoden jokaisena päivänä.

Käyttöautosta löydät uusia Dacia-malleja heti ajoon sekä täydellisen valikoiman Dacia-esittelyautoja. Tutustu myös Dacia-vaihtoautoihin ja ajankohtaisiin Dacia-tarjouksiin!

Dacia-mallisto

Dacia on edullinen, mutkaton ja luotettava autovalmistaja, jonka eri mallit ovat nousseet erittäin suosituiksi käyttöautoiksi. Dacia Duster oli Dacian ensimmäinen katumaasturi, jonka toinen sukupolvi on entistä mukavampi ja hijaisempi. Lodgy on Dacian 7-paikkainen tilava perheauto.

TUTUSTU MALLISTOON MAAHANTUOJAN SIVUILLA dacia.fi

Dacia myynti

Uudet Daciat