Nissan-PAKETTIAUTOT KÄYTTÖAUTOSTA

Käyttöauto – täyden palvelun Nissan-hyötyajoneuvotalo Alavudella, Jyväskylässä, Kokkolassa, Porissa, Raumalla ja Seinäjoella.

Nissan pakettiautot

Käyttöauto on Alavuden, Jyväskylän, Kokkolan, Porin, Rauman ja Seinäjoen alueen täyden palvelun Nissan-hyötyautoliike. Käyttöautosta saat kaikki uuden Nissan-pakettiauton hankintaan liittyvät palvelut koeajosta rahoitukseen ja huolenpitosopimukseen. Huolenpitosopimuksella ennakoit huoltokulut ja uuden auton takuu antaa huolettomia kilometrejä pidemmäksi aikaa. 

Automyynnin lisäksi Käyttöautosta löytyy Nissan-merkkihuolto, vauriokorjaamo sekä varaosapalvelut. Valtuutetussa merkkihuollossa hyötyautostasi pitävät huolta koulutetut autoalan ammattilaiset.

Nissan-hyötyajoneuvot, monipuolinen mallisto kaikkiin yrityksesi tarpeisiin. Turvaa tulevaisuutesi. Tutustu Nissanin kattavaan hyötyajoneuvomallistoon ja löydä tähtipelaaja oman liiketoimintasi tarpeisiin. Alhaiset käyttökustannukset ja innovatiivinen teknologia sisältyvät autoon riippumatta siitä, valitsetko kompaktin tai kookkaamman pakettiauton, suuritehoisen avolavan tai täysin sähköisen pakettiauton. Nissan-hyötyajoneuvoihin viiden vuoden tai 160 000 km takuu on suoja puskurista puskuriin.

Käyttöautosta löydät uusia Nissan-hyötyajoneuvoja heti ajoon sekä täydellisen valikoiman Nissan-esittelyautoja. Tutustu myös vaihdossa tulleisiin Nissan-hyötyajoneuvoihin ja ajankohtaisiin Nissan-tarjouksiin!

Nissan hyötyautomyynti

Uudet Nissan-hyötyautot