Mitsubishi-huolto

Mitsubishi-huolto Käyttöautossa on valtuutettu Mitsubishi-merkkihuolto – luotettava valinta Mitsubishisi huoltopaikaksi.

Pidä autosi timanttisessa kunnossa! Käyttöauton Mitsubishi-merkkihuolto on luotettava valinta Mitsubishisi huoltopaikaksi. Valtuutettu Mitsubishi-huolto säilyttää autosi jälleenmyyntiarvon ja sen takuu pysyy voimassa. Säännöllisin välein huollettu auto palvelee luotettavasti vuodesta toiseen ja vältyt turhilta korjauskustannuksilta. Vanhemmille, yli 5-vuotiaille ja takuuajan ylittäneille, Mitsubisheille on suunniteltu Mitsubishi Timanttihuolto

Käytämme huolloissamme aina vain alkuperäisiä Mitsubishi-osia ja huoltovälineitä sekä seuraamme tarkasti valmistajan ohjeistuksia ja perusteellisia huolto-ohjelmia. Käyttöauton Mitsubishi-huollossa teemme autoosi myös kaikki sen tarvitsemat ohjelmistopäivitykset, jotka vaikuttavat auton turvallisuuteen, taloudellisuuteen ja mukavuuteen. 

Mitsubishi-merkkihuolto ja korjaamo pitää autostasi aina parasta huolta. Olipa kyseessä sitten asennustyöt, Mitsubishi-määräaikaishuolto tai takuukorjaus, ammattitaitoinen ja jatkuvasti kouluttautuva Mitsubishi-korjaamon henkilökunta neuvoo ja opastaa sinua kaikissa autoon liittyvissä asioissa.

Mitsubishi varaosat

Käyttöauton Mitsubishi-korjaamon henkilöstö tekee työtään ammattitaidolla ja työn jälki on laadukasta ja toteutetaan Mitsubishi-alkuperäisvaraosilla. Löydät alkuperäiset Mitsubishi-varaosat Käyttöauton varaosamyynnistä edullisesti. Saat meiltä Käyttöautosta Mitsubishi-huolto- ja korjauspalveluiden lisäksi myös Mitsubishi-lisävarusteet, niiden asennukset sekä renkaanvaihdot että pesu- ja katsastuspalvelut.

Valtuutettu Mitsubishi-merkkihuolto säilyttää autosi arvon. Tervetuloa Mitsubishi-huoltoon Raumalle!