Volvo -autot Käyttöautosta

Käyttöauto – täyden palvelun Volvo -autotalo Seinäjoella ja Tampereella.

Uusimmat Volvo -tarjoukset

KATSO KAIKKI TARJOUKSET

Volvo myynti

Volvo-myynti palvelee sinua Käyttöautossa Seinäjoella ja Tampereella. Olemme luotettava, täyden palvelun Volvo-jälleenmyyjä. Volvo-myynti auttaa sinua kaikessa uuden Volvo-auton hankintaan liittyvissä palveluissa koeajosta rahoitukseen ja takuuseen. Uusi Volvo – uuden auton takuu antaa huolettomia kilometrejä pidemmäksi aikaa. Lisäksi Volvo-huolenpitosopimuksella ennakoit huoltokulut.

Volvo-myynti ja Volvo-merkkihuolto palvelevat sinua kaikissa Volvo-auton tarpeissasi. Lisäksi Käyttöautosta löydät myös Volvo-varaosat sekä vauriokorjaamon.

Turvallisuutta, tehokkuutta, ajamisen iloa. Volvo-mallisto tarjoaa auton kaikkiin tarpeisiin. Kaikki Volvo -mallit ovat nyt saatavana lataus ja kevythybridiversioina. Volvo on mukana luomassa ajamisen tulevaisuutta.

Käyttöautosta uusi Volvo heti ajoon sekä täydellinen valikoima Volvo-esittelyautoja. Tutustu myös Volvo-vaihtoautoihin ja ajankohtaisiin Volvo-tarjouksiin!

Uudet Volvot löydät Käyttöautosta Seinäjoelta ja Tampereelta, tervetuloa tutustumaan!

Volvo-mallisto

Volvon luotettava ja turvallinen automallisto muodostuu kahden kokoluokan henkilöautoista ja neljästä katumaasturivaihtoehdosta. S60 on kolmannen sukupolven auto, joka on korimalliltaan sedan eli porrasperä. Volvo V60 on vastaavan kokoinen farmariauto. Mallivuoden 2022 Volvo Long Range -lataushybridit ovat nyt tilattavissa 60- ja 90-sarjan malleihin. V60 -malliston huipulla on V60 T8 AWD High Performance -versio, jonka teho on 455 hv. S90 on 2016 vuodesta alkaen valmistettu automalli, joka on edustusluokan sedan. Myös S90 -mallista on ylellinen farmariversio, Volvo V90. Volvon uusi C40 Recharge -malli on Volvon ensimmäinen, täysin sähköinen crossover, jolla on toimintamatkaa jopa 420 km. 

Volvon erittäin suosittu katumaasturimallisto koostuu neljästä mallista. X40 on kompakti crossover, josta on saatavissa uusi Recharge -täyssähkömalli sekä lataushybridi. Suuremmasta XC60 -mallista on saatavilla T5- ja T6 -bensiinimoottorit sekä tuttu ja tehokas dieselmoottori D5. Hybridimalli T8 sisältää T5-bensiinimoottorin lisäksi tehokkaan sähkömoottorin. XC90 on Volvon suuri katumaasturi, jonka turvavarusteet ovat markkinoiden huippuluokkaa. Myös XC90 on saatavilla bensiini- ja dieselmoottoreilla sekä T8-bensahybridinä.

TUTUSTU MALLISTOON MAAHANTUOJAN SIVUILLA volvo.fi

Volvo myynti

Volvo huolto

Uudet Volvot