Mercedes-Benz-autot Käyttöautosta

Käyttöauto – täyden palvelun Mercedes-Benz-autotalo Jyväskylässä, Kokkolassa, Seinäjoella ja Vaasassa.

Uusimmat Mercedes-Benz-tarjoukset

KATSO KAIKKI TARJOUKSET

Mercedes-Benz myynti

Käyttöauto on Jyväskylän, Kokkolan, Seinäjoen ja Vaasan alueen täyden palvelun Mercedes-Benz-jälleenmyyjä. Käyttöautosta saat kaikki uuden Mercedes-Benzin hankintaan liittyvät palvelut koeajosta rahoitukseen ja huolenpitosopimukseen. Huolenpitosopimuksella ennakoit huoltokulut ja uuden auton takuu antaa huolettomia kilometrejä pidemmäksi aikaa. 

Käyttöautosta löytyy automyynnin lisäksi Mercedes-Benzin merkkihuolto, varaosapalvelut ja vauriokorjaamo. Valtuutetussa merkkihuollossa autostasi pitävät huolta autoalan ammattilaiset.

Tehokkuutta, ainutlaatuisuutta, ajamisen iloa. Mercedes-Benzin mallivalikoimasta löytyy jokaiseen elämäntilanteeseen sopiva auto. Mercedes on mukana luomassa autoilun tulevaisuutta.

Käyttöautosta löydät uusia Mercedes-Benz-malleja heti ajoon sekä täydellisen valikoiman Mercedes-Benz-esittelyautoja. Tutustu myös Mercedes-Benz-vaihtoautoihin ja ajankohtaisiin Mercedes-Benz-tarjouksiin!

Mercedes-Benz-mallisto

A-sarja on Mercedeksen suosittu pienempi malli, joka on pienten autojen ehdotonta premium-tasoa. Se on monipuolinen, tilava ja hyvin varusteltu autosarja, joka soveltuu erinomaisesti myös pienemmille perheille. Mercedes-Benz B-sarja on perheille hyvin sopiva, kompakti tila-auto. B-sarja on ulkomittojaan suurempi sisätiloiltaan, ja laadukkaat, huolitellut yksityiskohdat luovat autoon ripauksen ylellisyyttä. 

C-sarja on ylemmän keskikokoluokan henkilöauto, jossa on runsaasti erilaisia varustevaihtoehtoja. C-sarja on erittäin suosittu ja luotettu perheauto, jonka jälleenmyyntiarvo pysyy erinomaisena. C-sarja on saatavilla lukuisilla moottori- ja varustevaihtoehdoilla. E-sarja on suurempi, edustusluokan auto, jota valmistetaan myös tilavana farmarina. 

S-sarja on henkilöautojen ehdotonta huippua, ja se on todellinen premium-vaihtoehto edustuskäyttöön. G-sarjan autojen tyyppi on maastoauto tai crossover – GLA, GLB, GLC, GLE ja GLS ovat eri mallisarjojen katumaasturiversioita eri kokoluokissa. Urheilulliset CLA ja CLS ovat coupe-mallisia henkilöautoja, joiden muotoilu, ajettavuus ja ominaisuudet on suunniteltu ajajan ehdoilla. Mercedes-Benz AMG -autot ovat tunnettuja ja erittäin tehokkaita versioita mallisarjan autoista. Useat Mercedes-Benz-mallit ovat saatavilla eri käyttövoimilla – bensiini- ja dieselmoottoreilla sekä EQ Power hybrideinä.

Tutustu mallistoon maahantuojan sivuilla

Mercedes-Benz myynti

Uudet Mercedes-Benzit