SEAT-huolto

Käyttöauton valtuutettu SEAT-merkkihuolto on luotettava valinta SEATisi huoltopaikaksi.

Käyttöauton ammattitaitoinen ja asiantunteva merkkierikoistunut henkilökunta palvelee sinua kaikissa SEATisi huolto- ja korjaustoimenpiteissä – olipa kyse sitten auton ylläpitoon liittyvästä säännönmukaisesta huollosta tai suuremmasta korjaustapahtumasta.

Autosi turvallisuuden, jälleenmyyntiarvon ja hyvän ajettavuuden säilyttäminen on SEAT-merkkihuoltomme selkeä päämäärä. Huoltohenkilökunnan ammattitaito, kokemus ja erikoisosaaminen ovat SEAT-huollossamme erinomaisella tasolla. Käyttämämme laitteet ja työkalut ovat parhaita mahdollisia. Huoltopalveluiden lisäksi saat Käyttöautosta myös vauriokorjaamopalvelut, lisävarusteasennukset, renkaanvaihdot sekä pesu- ja katsastuspalvelut.

Käytämme autoosi aina täsmälleen sopivia osia, huoltotarvikkeita ja valmistajan ohjeistamia tarkkoja ja perusteellisia huolto-ohjelmia. Myönnämme työlle ja varaosille kahden vuoden takuun. Käyttöauton SEAT-huolto tekee autoosi myös kaikki sen tarvitsemat ohjelmistopäivitykset. Ohjelmistopäivitykset vaikuttavat auton turvallisuuteen, taloudellisuuteen ja mukavuuteen.

Mekaanikkomme ovat koulutettuja ja heidän ammattitaitoaan kehitetään säännöllisesti tuotekoulutuksilla. Koulutettu henkilökunta, valmistajan toimittamat erikoistyövälineet ja -laitteet sekä käytettävissä olevat informaatiojärjestelmät palvelevat kaikki sinua ja autosi tarpeita. Voit tiedustella myös edullisia huollon sijaisautoja, joiden ansiosta omat kiireesi eivät häiriydy autosi ollessa korjaamovisiitillä.

Aidon SEAT-huollon edut

  • SEATin kouluttama henkilökohtainen palvelumekaanikko
  • SEATin erikoistyökalut ja -laitteet
  • Alkuperäiset SEAT-varaosat ja lisävarusteet
  • Tekniset kampanjat ja päivitykset
  • SEAT Huolenpitosopimustyöt
  • Liikkumisturva. Aidon SEAT-huollon tarjoama tiepalvelu.

Alkuperäiset SEAT-varaosat

SEAT-merkkihuollosta saat aina autoosi parhaiten sopivat varaosat luotettavasti ja varmasti. Samalla voit olla varma, että niiden toimivuus, kestävyys ja ominaisuudet ovat huippuluokkaa ja ne räätälöidään auton muuhun olemukseen. Henkilökuntamme osiin liittyvä asiantuntemus on ajan tasalla ja perustuu merkkierikoistuneeseen osaamiseen sekä jatkuvaan valmistajan, maahantuojan ja jälleenmyyjien väliseen tieto- ja tuotetukeen.

Lisävarusteet ja tarvikkeet

Kaikki lisävarusteet ja tarvikkeet ovat auton valmistajan hyväksymiä ja usein myös toimittamia. Lisäksi tilaamme tuotteita luotettavilta kotimaisilta tahoilta, jotka kykenevät täyttämään tiukat vaatimukset ja edustavat oman segmenttinsä huippua. Mikä parasta, saat kaiken tarvitsemasi aina kilpailukykyiseen hintaan. 

Mallikohtaisiin lisävarusteisiin ja tarvikkeisiin voit tutustua verkkokaupassa shop.seat.fi. Tutustu valikoimaan ja ota yhteyttä. Tuotteen voit noutaa Käyttöauton SEAT-toimipisteestä tai tilata sen valmiiksi asennettuna autoosi.

Pidä SEATisi alkuperäisenä

Täyden palvelun vaurio- ja kolarikorjaamomme suorittaa kaikki auton kori- ja maalipintakorjaukset valmistajan viimeisimpien ohjeiden mukaisesti. Käyttöautossa palveluksessasi on SEAT-koriammattilainen.

Valtuutettu merkkihuolto säilyttää autosi arvon. Aja SEAT-merkkihuoltoon!

Tiesithän, että saat Plussa-pisteitä SEAT-huollosta myös Käyttöautossa.