SEAT-huolto

Käyttöauton valtuutettu SEAT-merkkihuolto on parasta huolenpitoa SEATillesi.

Valtuutetun Seat-huollon ammattitaitoinen ja asiantunteva sekä merkkierikoistunut henkilökunta palvelee sinua kaikissa SEATisi huolto- ja korjaustoimenpiteissä – olipa kyse sitten auton ylläpitoon liittyvästä säännönmukaisesta huollosta tai suuremmasta korjaustapahtumasta.

Autosi turvallisuuden, jälleenmyyntiarvon ja hyvän ajettavuuden säilyttäminen on SEAT-merkkihuoltomme selkeä päämäärä. Auto kannattaa tuoda SEAT-määräaikaishuoltoon säännöllisin kilometrivälein tai aikaperustaisesti. Huoltohenkilökunnan ammattitaito, kokemus ja erikoisosaaminen ovat SEAT-huollossamme erinomaisella tasolla ja käytössä on juuri sinun autosi huolto- ja korjaustöihin suunnitellut erikoistyökalut ja laitteet. Huoltopalveluiden lisäksi saat Käyttöautosta myös vauriokorjaamopalvelut, lisävarusteasennukset, renkaanvaihdot sekä pesu- ja katsastuspalvelut.

Käytämme autoosi aina täsmälleen sopivia SEAT-osia, huoltotarvikkeita ja valmistajan ohjeistamia tarkkoja ja perusteellisia huolto-ohjelmia. Myönnämme työlle ja SEAT-varaosille kahden vuoden takuun. Käyttöauton SEAT-huolto tekee autoosi myös kaikki sen tarvitsemat ohjelmistopäivitykset. Ohjelmistopäivitykset vaikuttavat auton turvallisuuteen, taloudellisuuteen ja mukavuuteen. Tutustu myös edullisesti pakettihinnoiteltuihin SEAT-jakopäähuoltoihin.

Mekaanikkomme ovat koulutettuja ja heidän ammattitaitoaan kehitetään säännöllisesti tuotekoulutuksilla. Koulutettu henkilökunta, valmistajan toimittamat erikoistyövälineet ja -laitteet sekä käytettävissä olevat informaatiojärjestelmät palvelevat kaikki sinua ja autosi tarpeita. Voit tiedustella myös edullisia huollon sijaisautoja, joiden ansiosta omat kiireesi eivät häiriydy autosi ollessa korjaamovisiitillä.

Aidon SEAT-huollon edut

  • SEATin kouluttama henkilökohtainen palvelumekaanikko
  • SEATin erikoistyökalut ja -laitteet
  • Alkuperäiset SEAT-varaosat ja lisävarusteet
  • Tekniset kampanjat ja päivitykset
  • SEAT Huolenpitosopimustyöt
  • Liikkumisturva. Aidon SEAT-huollon tarjoama tiepalvelu.

Alkuperäiset SEAT-varaosat

SEAT-korjaamosta saat aina autoosi parhaiten sopivat SEAT-varaosat luotettavasti ja varmasti. Samalla voit olla varma, että niiden toimivuus, kestävyys ja ominaisuudet ovat huippuluokkaa ja ne räätälöidään auton muuhun olemukseen. Henkilökuntamme SEAT-varaosiin liittyvä asiantuntemus on ajan tasalla ja perustuu merkkierikoistuneeseen osaamiseen sekä jatkuvaan valmistajan, maahantuojan ja jälleenmyyjien väliseen tieto- ja tuotetukeen.

SEAT-lisävarusteet ja tarvikkeet

Kaikki SEAT-lisävarusteet ja tarvikkeet ovat auton valmistajan hyväksymiä ja usein myös toimittamia. Lisäksi tilaamme tuotteita luotettavilta kotimaisilta tahoilta, jotka kykenevät täyttämään tiukat vaatimukset ja edustavat oman segmenttinsä huippua. Mikä parasta, saat kaiken tarvitsemasi aina kilpailukykyiseen hintaan. 

Mallikohtaisiin lisävarusteisiin ja tarvikkeisiin voit tutustua verkkokaupassa shop.seat.fi. Tutustu valikoimaan ja ota yhteyttä. Tuotteen voit noutaa Käyttöauton SEAT-toimipisteestä tai tilata sen valmiiksi asennettuna autoosi.

Pidä SEATisi alkuperäisenä

Täyden palvelun vaurio- ja kolarikorjaamomme suorittaa kaikki auton kori- ja maalipintakorjaukset valmistajan viimeisimpien ohjeiden mukaisesti. Käyttöautossa palveluksessasi on SEAT-koriammattilainen.

Valtuutettu SEAT-merkkihuolto säilyttää autosi arvon. Aja SEAT-merkkihuoltoon!

Tiesithän, että saat Plussa-pisteitä SEAT-huollosta myös Käyttöautossa.