Mitsubishi-autot Käyttöautosta

Käyttöauto – täyden palvelun Mitsubishi-autotalo Raumalla.

Mitsubishi myynti

Mitsubishi-myynti palvelee Käyttöautossa Raumalla. Olemme luotettava Mitsubishi-jälleenmyyjä. Mitsubishi-myynti auttaa sinua kaikessa mitä tarvitset, kun haaveissa on uusi Mitsubishi; koeajo, rahoitus sekä takuu. Käyttöauto on Rauman alueen täyden palvelun Mitsubishi-jälleenmyyjä.

Mitsubishi-myynnin lisäksi Käyttöautossa on Mitsubishi-merkkihuolto sekä varaosapalvelut. Koulutetut ammattilaiset huolehtivat autostasi Mitsubishin merkkihuollossa.

Mitsubishi on saavuttanut monia automaailman merkkipaaluja. Se perusti SUV-markkinat, lanseerasi maailman ensimmäisen massamarkkinoilla saatavilla olevan täyssähköauton ja toi markkinoille ensimmäisen ladattavan hybridimaasturin.

Käyttöautosta uusi Mitsubishi heti ajoon! Uusien Mitsubishi-autojen lisäksi, löydät meiltä myös täydellisen valikoiman Mitsubishi-esittelyautoja ja Mitsubishi-vaihtoautoja.

Tutustu ajankohtaisiin Mitsubishi-tarjouksiin! Uudet Mitsubishi-autot löydät Käyttöautosta Raumalta, tervetuloa!

Mitsubishi-mallisto

Mitsubishin crossover-malliston suosituin katumaasturi on malliston pienin ASX. Keskikokoinen Eclipse Cross sijoittuu kokoluokaltaan suosituimpaan crossover-segmenttiin. Mitsubishi Outlander on suurempi crossover. Mitsubishi Space Star on pikkuauto, jonka uusin versio esiteltiin vuonna 2020. Se on edullinen ja monipuolinen auto, joka soveltuu erinomaisesti myös kaupunkiautoksi.

Tutustu mallistoon maahantuojan sivuilla

Mitsubishi myynti

Mitsubishi huolto

Uudet Mitsubishit