Mitsubishi-autot Käyttöautosta

Käyttöauto – täyden palvelun Mitsubishi-autotalo Raumalla.

Mitsubishi myynti

Käyttöauto on Rauman alueen täyden palvelun Mitsubishi-jälleenmyyjä. Käyttöautosta saat kaikki uuden Mitsubishin hankintaan liittyvät palvelut koeajosta rahoitukseen ja huolenpitosopimukseen. Huolenpitosopimuksella ennakoit huoltokulut ja uuden auton takuu antaa huolettomia kilometrejä pidemmäksi aikaa.  

Automyynnin lisäksi Käyttöautossa on Mitsubishin merkkihuolto sekä varaosapalvelut. Koulutetut ammattilaiset huolehtivat autostasi Mitsubishin merkkihuollossa.

Mitsubishi on saavuttanut monia automaailman merkkipaaluja. Se perusti SUV-markkinat, lanseerasi maailman ensimmäisen massamarkkinoilla saatavilla olevan täyssähköauton ja toi markkinoille ensimmäisen ladattavan hybridimaasturin.

Käyttöautosta löydät uusia Mitsubishi-malleja heti ajoon sekä täydellisen valikoiman Mitsubishi-esittelyautoja. Tutustu myös Mitsubishi-vaihtoautoihin ja ajankohtaisiin Mitsubishi-tarjouksiin!

Mitsubishi-mallisto

Mitsubishin crossover-malliston suosituin katumaasturi on malliston pienin ASX. Keskikokoinen Eclipse Cross sijoittuu kokoluokaltaan suosituimpaan crossover-segmenttiin. Mitsubishi Outlander on suurempi crossover. Mitsubishi Space Star on pikkuauto, jonka uusin versio esiteltiin vuonna 2020. Se on edullinen ja monipuolinen auto, joka soveltuu erinomaisesti myös kaupunkiautoksi.

Tutustu mallistoon maahantuojan sivuilla

Mitsubishi myynti

Mitsubishi huolto

Uudet Mitsubishit