Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.
Käyttöauto avoimet työpaikat

Töitä täyden palvelun ammattilaisille

Käyttöautossa työskentelee yli 500 autoalan ammattilaista ja hyvää asiakaspalvelijaa. Yhtenä maan johtavista autoalan yrityksistä tarjoamme energisen ja inspiroivan työpaikan alati kehittyvällä liiketoiminta-alueella. Voisitko sinä olla yksi meistä?

Käyttöauton henkilökunnalta vaaditaan paljon, mutta heitä myös tuetaan. Hyvän asiakaspalvelun ja ammattitaidon ylläpitäminen nopeasti muuttuvalla alalla vaatii jatkuvaa kouluttautumista ja omien taitojen päivittämistä. Käyttöauto kouluttaakin henkilökuntaansa ahkerasti, sillä osaava henkilökunta on Käyttöauton kilpailuvaltti.

Voit hakea rekrytointilomakkeella kaikkia yrityksemme avoimia työpaikkoja, kesätöitä ja harjoittelupaikkoja tai jättää meille avoimen hakemuksen. Säilytämme avoimen hakemuksen lähettäneiden tiedot luottamuksellisesti arkistossamme kolme kuukautta. Uuden rekrytoinnin tullessa ajankohtaiseksi tarkistamme arkiston hakemukset.

Avoimet työpaikat 

Mekaanikko, Tampere 
Mekaanikko, Vaasa
Mercedes-Benz-mekaanikko, Seinäjoki 
Parturiyrittäjä, Tampere
Vaurikorjaamomekaanikko, Tampere   

Työharjoittelu Käyttöautossa

Käyttöauto tarjoaa työharjoittelupaikkoja kaikissa toimipisteissään. Tiedustellessasi avoimista paikoista, ole suoraan yhteydessä siihen autoliikkeeseen, jossa haluaisit tehdä harjoittelusi. Hakiessasi harjoittelupaikkaa täytä sähköinen rekrytointilomake.

Siirry rekrytointilomakkeelle tästä.

Jaa sähköpostilla