Avoimet työpaikat

Töitä täyden palvelun ammattilaisille

Käyttöautossa työskentelee yli 600 autoalan ammattilaista ja hyvää asiakaspalvelijaa. Yhtenä maan johtavista autoalan yrityksistä tarjoamme energisen ja inspiroivan työpaikan alati kehittyvällä liiketoiminta-alueella. Voisitko sinä olla yksi meistä?

Käyttöauton henkilökunnalta vaaditaan paljon, mutta heitä myös tuetaan. Hyvän asiakaspalvelun ja ammattitaidon ylläpitäminen nopeasti muuttuvalla alalla vaatii jatkuvaa kouluttautumista ja omien taitojen päivittämistä. Käyttöauto kouluttaakin henkilökuntaansa ahkerasti, sillä osaava henkilökunta on Käyttöauton kilpailuvaltti.

Tule meille töihin hakemalla avoimia työtehtäviä tai täytä avoin hakemus. Voit hakea avoimen hakemuksen kautta myös kesätöitä ja harjoittelupaikkoja. Säilytämme avoimen hakemuksen lähettäneiden tiedot luottamuksellisesti kuusi kuukautta. Uuden rekrytoinnin tullessa ajankohtaiseksi tarkistamme myös aikaisemmin saamamme hakemukset. 

Avoimet työpaikat 

Työharjoittelu Käyttöautossa

Käyttöauto tarjoaa työharjoittelupaikkoja kaikissa toimipisteissään. Tiedustellessasi avoimista paikoista, ole suoraan yhteydessä siihen autoliikkeeseen, jossa haluaisit tehdä harjoittelusi. Hakiessasi harjoittelupaikkaa täytä sähköinen rekrytointilomake.

Huipputekijät - Töissä Käyttöautolla

Olemme aidosti ylpeitä käyttöautolaisista. Haluamme luoda jokaisesta työpaikasta työympäristöineen sellaisen, joka motivoi tekemiseen, onnistumiseen ja uuden oppimiseen.