BYD-autot Käyttöautosta

Käyttöauto – täyden palvelun BYD-autotalo Porissa, Seinäjoella, Tampereella ja Vaasassa.

BYD myynti

BYD-myynti palvelee sinua Käyttöautossa Porissa, Seinäjoella, Tampereella ja Vaasassa. Olemme luotettava, täyden palvelun BYD-jälleenmyyjä. BYD-myynti auttaa sinua kaikessa uuden BYD-auton hankintaan liittyvissä palveluissa koeajosta rahoitukseen ja takuuseen. Uusi BYD – uuden auton takuu antaa huolettomia kilometrejä pidemmäksi aikaa.

BYD-myynti ja BYD-merkkihuolto palvelevat sinua kaikissa BYD-auton tarpeissasi. Lisäksi Käyttöautosta löydät myös BYD-varaosat sekä vauriokorjaamon.

BYD on maailman suurin sähköisten ajoneuvojen valmistaja ja monikansallinen korkean teknologian yritys, joka on omistautunut paremman elämän luomiseen teknologisten innovaatioiden avulla. BYD-mallisto tarjoaakin autoja kaikkiin tarpeisiin ja kaikki BYD-mallit ovat täyssähköisiä. 

Uudet BYD-autot löydät Käyttöautosta Porista, Seinäjoelta, Tampereelta ja Vaasasta, tervetuloa tutustumaan!

BYD-mallisto

Atto3 on kompakti ja tehokas sähkö-SUV. Se on BYD:n ensimmäinen sähköauto, joka on rakennettu yhtiön täysin uudelle e-Platform 3.0 -alustalle, joka on suunniteltu erityisesti suorituskykyisille sähköajoneuvoille. Han 4x4 on nelivetoinen ylellinen ja urheilullinen sedan-mallinen sähköauto, joka on varustettu kahdella sähkömoottorilla. Sähköinen katumaasturi Tang 4×4 SUV on tilava perheauto, jossa on neliveto, kattava varustelu, seitsemän istuinta ja pitkä toimintamatka sähköllä.

 

TUTUSTU MALLISTOON MAAHANTUOJAN SIVUILLA BYD-Suomi.fi

BYD-myynti

BYD-huolto

Uudet BYD-autot