BMW HUOLTO

Käyttöauton valtuutettu BMW-merkkihuolto on luotettava valinta BMW:si huoltopaikaksi.

Anna palaa ja keskity yksinomaan siihen, mikä on tärkeää – ajamisen iloon.

Käyttöauton ammattitaitoinen ja asiantunteva merkkierikoistunut henkilökunta palvelee sinua kaikissa BMW:si huolto- ja korjaustoimenpiteissä. Käytämme autoosi laadukkaita alkuperäisosia, huoltotarvikkeita sekä valmistajan ohjeistamia yksilöllisiä ja perusteellisia huolto-ohjelmia. Myönnämme työlle ja varaosille kahden vuoden takuun.

Neljä hyvää syytä valita BMW-merkkihuolto

  • Huolettomuus ja turvallisuus
  • Laadukkaat premium-huoltopalvelut: rennot korjaamokäynnit lukuisine mukavuuksineen
  • Yhtä yksilöllisiä kuin sinä: räätälöidyt huoltopalvelut ja houkuttelevat tarjoukset sinulle ja BMW-autollesi
  • Taattu asiantuntemus: BMW-huollon asiantuntijat, alkuperäiset BMW-varaosat ja tiukimmat laatuvaatimukset

Käyttöauton BMW-merkkihuollossa teemme autoosi myös kaikki sen tarvitsemat ohjelmistopäivitykset. Ohjelmistopäivitykset vaikuttavat auton turvallisuuteen, taloudellisuuteen ja mukavuuteen.

Huoltopalveluiden lisäksi saat Käyttöautosta myös vauriokorjaamopalvelut, lisävarusteasennukset, renkaanvaihdot sekä pesu- ja katsastuspalvelut.

BMW Service Video

Katso autosi tekninen tarkastus uudella työkalullamme – BMW Service Video. Jätä BMW-autosi korjaamollemme ja saat viestinä videon autosi tarkastuksesta, kuvauksen sen kunnosta ja selkeän korjauskustannusarvion. Sinun on vain merkittävä ja vahvistettava mahdollisten korjauksien laajuus sovelluksen sivulla, jotta korjaustyöt voivat alkaa saman tien. 

Tervetuloa palveltavaksi BMW-merkkihuoltoon Kokkolaan, Seinäjoelle ja Vaasaan!