Kia-huolto

Käyttöauton valtuutettu Kia-merkkihuolto pitää Kiasi kunnossa.

Kia-merkkihuolto on paras tapa pitää Kiasi erinomaisessa kunnossa. Käyttöauton valtuutetussa Kia-merkkihuollossa toimitaan aina valmistajan edellyttämällä tavalla ja ohjeilla. Näin varmistat, että autosi saa Kian huolto-ohjelman mukaiset toimenpiteet ja tarkastukset. Voit rentoutua tietäen, että Kia-huollossa autosi huolletaan asianmukaisesti. Samalla kuluneet osat vaihdetaan. Säännöllisesti Kia-autohuollossa huollettu auto palvelee luotettavasti vuodesta toiseen ja säilyttää arvonsa paremmin.

7 syytä valita Kia-merkkihuolto

  • Moderni teknologia on tuonut nykyaikaisiin autoihin paljon uusia hyödyllisiä ominaisuuksia, joten ei ole samantekevää, missä autosi huollatat.
  • Kia-merkkihuolto toimii aina valmistajan edellyttämällä tavalla ja ohjeilla. Tällöin varmistat autosi saavan huolto-ohjelman mukaiset toimenpiteet ja tarkistukset.
  • Merkkihuollossa päivitämme autosi tietokoneiden ohjelmat automaattisesti Kia-määräaikaishuollon yhteydessä.
  • Merkkihuollossa saat autosi tehdasasenteiseen navigaattoriin ilmaiset karttapäivitykset vuosittain Kia-määräaikaishuollon yhteydessä jopa seitsemän vuoden ajan.
  • Säännöllisesti Kia-merkkihuollossa huollettu auto palvelee luotettavasti vuodesta toiseen ja säilyttää arvonsa paremmin.
  • Merkkihuollossa saat aina alkuperäisille Kia-varaosille kahden vuoden takuun.
  • Kia-erkkihuollossa säästät aikaasi, sillä koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökuntamme tuntee autosi parhaiten. Käytämme vain alkuperäisiä Kia-varaosia ja -työkaluja.

Kia-merkkihuolto ja korjaamo pitää autostasi aina parasta huolta. Olipa kyseessä sitten asennustyöt, Kia-määräaikaishuolto tai takuukorjaus, ammattitaitoinen ja jatkuvasti kouluttautuva Kia-korjaamomme henkilökunta neuvoo ja opastaa sinua kaikissa autoon liittyvissä asioissa.

Kia varaosat

Käyttöauton Kia-merkkihuollon henkilöstö tekee työtään ammattitaidolla ja työn jälki on laadukasta ja toteutetaan Kia-alkuperäisvaraosilla. Löydät alkuperäiset Kia-varaosat Käyttöauton varaosamyynnistä edullisesti. Saat meiltä Käyttöautosta Kia-huolto- ja korjauspalveluiden lisäksi myös Kia-lisävarusteet, niiden asennukset sekä renkaanvaihdot että pesu- ja katsastuspalvelut. 

Valtuutettu Kia-merkkihuolto säilyttää autosi arvon. Tervetuloa Kia-huoltoon Raumalle!