CUPRA-huolto

Käyttöauton valtuutettu CUPRA-merkkihuolto on luotettava valinta CUPRAsi huoltopaikaksi.

Käyttöauton ammattitaitoinen ja asiantunteva merkkierikoistunut henkilökunta palvelee sinua kaikissa CUPRAsi huolto- ja korjaustoimenpiteissä – olipa kyse sitten auton ylläpitoon liittyvästä säännönmukaisesta huollosta tai suuremmasta korjaustapahtumasta.

CUPRA-huolto sekä varaosamyynti ja vauriokorjaamo palvelevat SEAT-merkkihuollon yhteydessä Käyttöautossa Porissa, Seinäjoella ja Vaasassa. Merkkihuollossa autostasi pitävät huolta koulutetut huollon ammattilaiset.

Autosi turvallisuuden, jälleenmyyntiarvon ja hyvän ajettavuuden säilyttäminen on CUPRA-merkkihuoltomme selkeä päämäärä. Huoltohenkilökunnan ammattitaito ja erikoisosaaminen ovat CUPRA-huollossamme erinomaisella tasolla. Käyttämämme laitteet ja työkalut ovat parhaita mahdollisia. Huoltopalveluiden lisäksi saat Käyttöautosta myös vauriokorjaamopalvelut, lisävarusteasennukset, renkaanvaihdot sekä pesu- ja katsastuspalvelut.

Käytämme autoosi aina täsmälleen sopivia osia, huoltotarvikkeita ja valmistajan ohjeistamia tarkkoja ja perusteellisia huolto-ohjelmia. Käyttöauton CUPRA-huolto tekee autoosi myös kaikki sen tarvitsemat ohjelmistopäivitykset. Ohjelmistopäivitykset vaikuttavat auton turvallisuuteen, taloudellisuuteen ja mukavuuteen.

Aidon CUPRA-huollon edut

  • CUPRAn erikoistyökalut ja -laitteet
  • Alkuperäiset CUPRA-varaosat ja lisävarusteet
  • Tekniset kampanjat ja päivitykset
  • CUPRA Huolenpitosopimustyöt
  • CUPRA Liikkumisturva -palvelusta saat apua aina, jos matka katkeaa autosta johtuvan teknisen vian vuoksi.

Valtuutettu merkkihuolto säilyttää autosi arvon. Aja CUPRA-merkkihuoltoon!