VOLVO -HUOLTO

Valtuutettu Volvo -merkkihuolto – kun haluat Volvollesi parasta.

Volvo -merkkihuoltomme selkeä päämäärä on autosi turvallisuuden, jälleenmyyntiarvon ja hyvän ajettavuuden säilyttäminen. Huoltohenkilökunnan ammattitaito, kokemus ja erikoisosaaminen ovat Volvo -huollossamme erinomaisella tasolla. Volvo -merkkihuolto käyttää vain ajantasaisia sekä laadukkaita laitteita ja työkaluja, jotka ovat Volvollesi parhaita mahdollisia. 

Olipa kyseessä uuden auton Volvo -merkkihuolto tai vanhemmalle, yli 6-vuotiaalle Volvolle tarkoitettu Volvo Essential -huolto, saat aina Volvo-merkkikorjaamolta takuun työllesi. Auto kannattaa huollattaa säännöllisesti Volvo-määräaikaishuollossa, jotta ajettavuus ja turvallisuus säilyvät hyvänä. Voit siis huoletta tuoda autosi meille Käyttöautoon Volvo -vuosihuoltoon.

Käyttöauton valtuutettu Volvo -huolto tekee autoosi myös kaikki sen tarvitsemat ohjelmistopäivitykset. Ohjelmistopäivitykset vaikuttavat auton turvallisuuteen, taloudellisuuteen ja mukavuuteen. Kaikki mekaanikkomme ovat koulutettuja ja heidän ammattitaitoaan kehitetään säännöllisesti tuotekoulutuksilla.

Volvo varaosat

Käyttöauton Volvo-merkkihuollon ammattitaitoisen henkilöstön työn jälki on laadukasta ja toteutetaan Volvo-alkuperäisvaraosilla. Alkuperäiset Volvo-varaosat, joita käytämme valtuutetussa Volvo-merkkihuollossa, takaavat laadun säilymisen. Löydät myös Käyttöauton varaosamyynnistä alkuperäiset Volvo-varaosat edullisesti. Volvo-huolto- ja korjauspalveluiden lisäksi saat meiltä Käyttöautosta myös Volvo-lisävarusteet, niiden asennukset sekä renkaanvaihdot että pesu- ja katsastuspalvelut.

VOLVO OMAMEKAANIKOT®

Käyttöautossa sinua palvelevat Volvo -merkkihuollon Omamekaanikot, jotka tuntevat sekä sinut että autosi. Voit varata ajan Volvo -merkkihuoltoon suoraan omalta Omamekaanikoltasi ja saat lisäksi aina neuvoja autosi hyvään huolenpitoon. Hoidat autosi kaikki Volvo -huoltoon liittyvät asiat yhden ihmisen kanssa. Tule huoltoon, joka on suunniteltu Volvollesi. Omamekaanikot palvelevat sinua Käyttöautossa Tampereella ja Seinäjoella Pohjankaaressa. 

Tervetuloa palveltavaksi Volvo -merkkihuoltoon Seinäjoelle, Tampereelle ja Närpiöön!