VOLVO -HUOLTO

Käyttöauton valtuutettu Volvo -merkkihuolto on luotettava valinta Volvosi huoltopaikaksi.

Autosi turvallisuuden, jälleenmyyntiarvon ja hyvän ajettavuuden säilyttäminen on Volvo -merkkihuoltomme selkeä päämäärä. Huoltohenkilökunnan ammattitaito, kokemus ja erikoisosaaminen ovat Volvo -huollossamme erinomaisella tasolla. Käyttämämme laitteet ja työkalut ovat parhaita mahdollisia. Lisäksi autoosi asennetaan vain alkuperäisiä varaosia.

Käyttöauton Volvo -huolto tekee autoosi myös kaikki sen tarvitsemat ohjelmistopäivitykset. Ohjelmistopäivitykset vaikuttavat auton turvallisuuteen, taloudellisuuteen ja mukavuuteen. Mekaanikkomme ovat koulutettuja ja heidän ammattitaitoaan kehitetään säännöllisesti tuotekoulutuksilla.

Huoltopalveluiden lisäksi saat Käyttöautosta myös vauriokorjaamopalvelut, lisävarusteasennukset, renkaanvaihdot sekä pesu- ja katsastuspalvelut.

VOLVO OMAMEKAANIKOT®

Käyttöautossa sinua palvelevat omamekaanikot, jotka tuntevat sekä sinut että autosi. Voit varata huollon suoraan heiltä ja saat myös aina neuvoja autosi hyvään huolenpitoon. Tule huoltoon, joka on suunniteltu sinua varten. Omamekanikot palvelevat sinua Käyttöautossa Tampereella ja Seinäjoella Pohjankaaressa.

Tervetuloa palveltavaksi Volvo -merkkihuoltoon!