Mercedes-Benz-pakettiautot Käyttöautosta

Käyttöauto – Mercedes-Benz hyötyautomyynti Vaasassa.

Mercedes-Benz pakettiautot

Käyttöauto on Vaasan alueen täyden palvelun Mercedes-Benz-hyötyautoliike. Käyttöautosta saat kaikki uuden Mercedes-Benz-pakettiauton hankintaan liittyvät palvelut koeajosta rahoitukseen ja huolenpitosopimukseen. Huolenpitosopimuksella ennakoit huoltokulut ja uuden auton takuu antaa huolettomia kilometrejä pidemmäksi aikaa. 

Käyttöautosta löytyy automyynnin lisäksi Mercedes-Benzin merkkihuolto, varaosapalvelut ja vauriokorjaamo. Valtuutetussa merkkihuollossa autostasi pitävät huolta autoalan ammattilaiset.

Jotta liiketoimesi sujuisivat optimaalisesti ja voisit keskittyä työhösi, tarvitset vahvat ja luotettavat kumppanit: Mercedes-Benzin pakettiautot. Niiden avulla olet varustautunut parhaalla mahdollisella tavalla rakennustöihin tai omiin toimitus- ja korjaustehtäviisi.

Käyttöautosta löydät uusia Mercedes-Benz-pakettiautoja heti ajoon sekä kattavan valikoiman Mercedes-Benzin hyötyautoja esittelyautoina. Tutustu myös vaihdossa tulleisiin Mercedes-Benzin pakettiautoihin ja ajankohtaisiin Mercedes-Benz pakettiautojen tarjouksiin!

Mercedes-Benz-hyötyautomallit

Mercedes-Benzin pakettiautovalikomaan kuuluvat Citan, Sprinter, Vito, V-sarja. Monipuolisesta Sprinter-pakettiautovalikoimasta löydät aina oikean vaihtoehdon kuljetustehtävääsi. Vito tarjoaa valinnanvaraa henkilö- ja tavarankuljetukseen. Joko sähköllä tai polttomoottorilla. Citan on kokonsa puolesta kaupunkien sankari.

Tutustu mallistoon maahantuojan sivuilla

Mercedes-Benz hyötyautomyynti

Mercedes-Benz hyötyautohuolto

Uudet Mercedes-hyötyautot