Lediga arbetsplatser

Arbete för yrkesmänniskor som tillhandhåller full service

Hos Käyttöauto arbetar sakkunniga i bilbranschen och inom kundservicen – sammanlagt över 600 personer. Som ett av landets ledande företag i bilbranschen erbjuder vi en energisk och inspirerande arbetsplats inom ett affärsverksamhetsområde som ständigt utvecklas. Vill du bli en av oss?

Vi ställer stora krav på våra anställda, men samtidigt har de vårt fulla stöd. För att kunna upprätthålla bra kundservice och yrkesskicklighet i en bransch som ständigt förändras måste de anställda regelbundet delta i utbildning och uppdatera sina färdigheter. Käyttöauto utbildar sina anställda flitigt, eftersom en kunnig personal är Käyttöautos konkurrensfördel.

Kom och jobba hos oss. Sök lediga positioner eller skicka en öppen ansökan. Genom en öppen ansökan kan du också söka sommarjobb och praktikplatser. Öppna ansökningar förvaras i sex månader. När det blir aktuellt att göra nyrekryteringar går vi också igenom de tidigare inkomna ansökningarna.

Lediga arbetsplatser

Praktik hos Käyttöauto

Käyttöauto erbjuder praktikplatser på alla verksamhetsställen. När du hör dig för om lediga platser ska du kontakta den bilaffär där du skulle vilja utföra din praktik. Fyll i den elektroniska rekryteringsblanketten när du söker en praktikplats.