Lediga arbetsplatser

Arbete för yrkesmänniskor som tillhandhåller full service

Hos Käyttöauto arbetar sakkunniga i bilbranschen och inom kundservicen – sammanlagt över 500 personer. Som ett av landets ledande företag i bilbranschen erbjuder vi en energisk och inspirerande arbetsplats inom ett affärsverksamhetsområde som ständigt utvecklas. Vill du bli en av oss?

Vi ställer stora krav på våra anställda, men samtidigt har de vårt fulla stöd. För att kunna upprätthålla bra kundservice och yrkesskicklighet i en bransch som ständigt förändras måste de anställda regelbundet delta i utbildning och uppdatera sina färdigheter. Käyttöauto utbildar sina anställda flitigt, eftersom en kunnig personal är Käyttöautos konkurrensfördel.

Du kan söka alla lediga platser, sommarjobb och praktikplatser i vårt företag med rekryteringsblanketten eller skicka oss en öppen ansökan. Uppgifterna om alla som skickat en öppen ansökan förvaras tryggt i vårt arkiv tre månader. När det blir aktuellt att rekrytera ny arbetskraft går vi igenom ansökningarna i vårt arkiv.

Lediga arbetsplatser

Praktik hos Käyttöauto

Käyttöauto erbjuder praktikplatser på alla verksamhetsställen. När du hör dig för om lediga platser ska du kontakta den bilaffär där du skulle vilja utföra din praktik. Fyll i den elektroniska rekryteringsblanketten när du söker en praktikplats.