AUTOHUOLLON USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mistä löydän huollon yhteystiedot?

Huollon yhteystiedot löydät alla olevasta linkistä. Voit rajata toimipisteitä palvelun ja merkin perusteella.

 

Miten varaan huollon?

Voit varata huollon kätevästi netissä osoitteessa kayttoauto.fi/varaahuolto tai puhelimitse soittamalla haluamaasi toimipisteeseen.

Varauksen yhteydessä kerro samalla kaikista korjaustarpeista ja haluamistasi lisäpalveluista. Voit hoitaa meillä kaikki auton huoltoon liittyvät asiat, esimerkiksi määräaikaishuollon, katsastuksen ja renkaanvaihdon.

Huoltoaika kannattaa varata hyvissä ajoin ennen toivottua huoltoajankohtaa. Näin saamme järjestettyä huollon sinulle sopivaan aikaan ja halutessasi myös edullisen sijaisauton.

Netissä olevaa huollon varauslomaketta voit käyttää myös, kun haluat tarkastella huoltopalveluidemme hintoja.

Vahinkotarkastuksen sähköinen ajanvaraus on käytössä Kokkolan, Porin, Seinäjoen, Tampereen ja Vaasan toimipisteissä. Jyväskylän ja Närpiön toimipisteisiin ajanvaraukset puhelimitse.

 

Miten voin muuttaa tekemääni huollon varausta?

Mikäli haluat muuttaa tekemääsi varausta tai peruuttaa ajan, soita viipymättä toimipisteeseen, jonne olet tehnyt varauksen.

 

Voinko tuoda autoni huoltoon liikkeen aukioloaikojen ulkopuolella?

Kyllä voit. Kaikissa huoltopisteissämme vastaanoton oven läheisyydessä on postilaatikossa kirjekuoria. Täytä pyydetyt tiedot kirjekuoreen (yhteystietosi ja autosi rekisterinumero), laita avain kuoreen ja pudota kuori lukittuun postiluukkuun. Auto jätetään pihaan asiakkaan omalla vastuulla.

 

Mitä jos en voi itse tuoda autoani huoltoon?

Halutessasi noudamme autosi huoltoon ja palautamme sen huollon jälkeen sovitusti. Autosi ilmestyy kotipihaasi tai työpaikallesi huollettuna ja entistä ehompana. Tiedustele noutopalvelun saatavuutta ja hintaa huollon varaamisen yhteydessä. Nouto- ja palautuspalvelu on saatavissa toistaiseksi kaikissa toimipisteissämme määräaikaishuollon yhteydessä, 10 km toimintasäteellä Käyttöauton toimipisteestä. Palvelu sisältää auton noudon/palautukset toimipisteen ja kodin tai työpaikan välillä maksimimatka huomioiden. 

 

Saanko kauttanne sijaisauton huollon tai korjauksen ajaksi?

Kyllä, saat meiltä sijaisauton käyttöösi, kun oma autosi on huollossa. Tiedustele hintaa huollon varaamisen yhteydessä. Palvelu on saatavissa seuraavilla paikkakunnilla: Alavus, Jyväskylä, Kauhajoki, Kokkola, Närpiö, Pori, Rauma, Seinäjoki, Tampere ja Vaasa.

Vaihtoehdot sijaisautolle:

polkupyörä: annamme käyttöösi polkupyörän veloituksetta huollon ajaksi (Jyväskylä, Kauhajoki, Seinäjoki, Tampere ja Vaasa)
kimppataksi: tarjoamme arkiaamuisin ilmaisen kimppataksin keskustaan (Pori).

 

Mistä voin tiedustella varaosia autooni?

Voit tiedustella autoosi sopivaa varaosaa tällä lomakkeella.

 

Voinko maksaa huollon laskuni erissä?

Kyllä, Käyttöauto Huoltotili on tätä varten. Käyttöauto Huoltotili on joustava tapa rahoittaa huollot, varaosat ja muut huoltopalvelumme.

 

Autoni hajosi kesken matkan, mitä teen?

Äkillisen vian yllättäessä auttavat automerkkien omat tiepalvelunumerot ympäri vuorokauden.

 

Mitä teen, kun ajoin kolarin?

Tärkeintä liikennevahingon sattuessa on aina ihmishenkien pelastaminen ja nopea avun saaminen vahinkopaikalle.

Omaisuusvahinkojen osalta tee vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöllesi ja varaa aika vahinkotarkastukseen. Vahinko- ja kolaritilanteissa sinä päätät missä autollesi tehdään vahinkotarkastus tai missä autosi korjataan vakuutusyhtiöstä riippumatta. Käyttöautossa autosi korjaa ammattilainen, joka tuntee autosi rakenteen ja viimeisimmät korjausmenetelmät sekä työvälineet.

Käyttöauton vaurio- ja kolarikorjaamot palvelevat kaikkia automerkkejä ja kaikkia vakuutusyhtiöitä.

 

Mitä huollon palveluita Käyttöauto tarjoaa?

Voit hoitaa meillä kaikki auton huoltoon liittyvät asiat. Käyttöautosta löydät mm. seuraavat palvelut:

VAURIO- JA KOLARIKORJAAMO

Kolarin sattuessa palveluksessasi ovat Käyttöauton ammattitaitoiset vaurio- ja kolarikorjaamot. Voit kääntyä puoleemme pienemmissäkin harmeissa, esimerkiksi kun autosi tuulilasi on vaihdettava tai korjattava. Vaurio- ja kolarikorjaamomme palvelevat myymiemme automerkkien lisäksi kaikkia muita automerkkejä ja kaikkia vakuutusyhtiöitä. Vaurio- ja kolarikorjaamot palvelevat sinua seuraavilla paikkakunnilla: Jyväskylä, Kokkola, Närpiö, Pori, Seinäjoki, Tampere ja Vaasa.

Vauriokorjaamomme tekevät myös vahinkotarkastuksia. Vahinkotarkastuksen sähköinen ajanvaraus on käytössä Kokkolan, Porin, Seinäjoen, Tampereen ja Vaasan toimipisteissä. Jyväskylän ja Närpiön toimipisteisiin ajanvaraukset puhelimitse.

JONOHUOLTO

Jonohuolto on helppo ja nopea ratkaisu pienemmissä ja yllättävissä korjaustarpeissa. Jonohuolto hoitaa pienet huolto- ja korjaustoimet odottaessasi. Jonoperiaatteen vuoksi aikaa ei varata etukäteen. Odotusaika vaihtelee päivittäisen työtilanteen mukaan vartista muutamaan tuntiin. Voit myös tuoda autosi aamulla jonoon ja noutaa sen työpäivän jälkeen. Palvelu on saatavissa seuraavilla paikkakunnilla: Alavus, Kauhajoki, Kokkola, Närpiö, Pori, Rauma ja Vaasa.

RENGASPALVELU

Renkaiden vaihdot, suuntaukset ja tasapainotukset kuuluvat palveluihimme. Rengasmyyntimme auttaa valitsemaan sopivat renkaat ja vanteet autoon kuin autoon. Hyväkuntoiset ja tasapainossa olevat renkaat ovat turvallisen ja sujuvan ajamisen edellytys. Palvelu on saatavissa seuraavilla paikkakunnilla: Alavus, Jyväskylä, Kauhajoki, Kokkola, Närpiö, Rauma, Seinäjoki, Tampere ja Vaasa

Halutessasi voit jättää renkaasi meille säilytykseen odottamaan seuraavaa sesonkia! Rengashotelli palvelee Kokkolassa, Raumalla, Tampereella ja Vaasassa.

KÄYTTÖAUTO SHOP

Käyttöauto Shop myy automerkkikohtaisia vaatteita ja lahjatavaroita autoilun ystäville. Shopista voit hankkia vaikka autosi brändin mukaisen talvitakin tai laadukkaita varusteita golfiin! Tilauksesta tarjolla on kokonainen lifestyle-maailma. Merkistä riippuen voit tilata tuotteita myös automerkkien sivuilta suoraan niin, että ne toimitetaan shoppiimme. Käyttöauto Shop löytyy kaikista toimipisteistämme.

PESU JA KUNNOSTUS

Tasokkaat pesukoneet ovat käytettävissäsi autosi hyväksi useimmissa toimipisteissämme. Halutessasi pesemme autosi hellävaraisesti käsin sekä siivoamme ja vahaamme sen. Palvelu on saatavissa seuraavilla paikkakunnilla: Alavus, Jyväskylä, Kokkola, Pori, Seinäjoki, Tampere ja Vaasa. Lue lisää ja katso pesuhinnastomme!

LENTOKENTTÄPALVELU

Lentokenttäpalvelumme huoltaa, korjaa, pesee ja säilyttää autosi, kun olet matkoilla. Matkan kestosta riippuen voit esimerkiksi huollattaa autosi tai korjauttaa korivauriot. Palvelu on saatavissa Käyttöautossa Vaasassa.