Volkswagen-huolto

Käyttöauton valtuutettu Volkswagen-merkkihuolto on luotettava valinta Volkswagenisi huoltopaikaksi.

Kattavien palvelujemme ansiosta sinä saat autoilla huolettomasti.  Volkswagen huoltomme tarjoaa kaikki palvelut mitä sinä ja autosi tarvitsette huolettomaan autoiluun. Tämän lisäksi varmistat, että autosi on huollettu valmistajan määrittämään mallikohtaisen huolto-ohjelma mukaisesti.

Laadukas ja tarkasti juuri sinun malliisi sovitettu: Alkuperäisosillamme Volkswagenisi pysyy 100 %:sti alkuperäisenä myös korjauksen tai huollon jälkeen.

Käyttöauton valtuutettu Volkswagen-merkkihuolto on luotettava valinta Volkswagenisi huoltopaikaksi. Autosi turvallisuuden, jälleenmyyntiarvon ja hyvän ajettavuuden säilyttäminen on Volkswagen-merkkihuoltomme selkeä päämäärä. Huoltohenkilökunnan ammattitaito, kokemus ja erikoisosaaminen ovat Volkswagen-huollossamme erinomaisella tasolla. Käyttämämme laitteet ja työkalut ovat parhaita mahdollisia. Lisäksi autoosi asennetaan vain alkuperäisiä varaosia.

Käyttöauton Volkswagen-huolto tekee autoosi myös kaikki sen tarvitsemat ohjelmistopäivitykset. Ohjelmistopäivitykset vaikuttavat auton turvallisuuteen, taloudellisuuteen ja mukavuuteen. Mekaanikkomme ovat koulutettuja ja heidän ammattitaitoaan kehitetään säännöllisesti tuotekoulutuksilla.

Huoltopalveluiden lisäksi saat Käyttöautosta myös vauriokorjaamopalvelut, lisävarusteasennukset, renkaanvaihdot sekä pesu- ja katsastuspalvelut.

Valtuutettu merkkihuolto säilyttää autosi arvon. Tervetuloa!