Mercedes-Benz-huolto

Käyttöauton valtuutettu Mercedes-Benz-merkkihuolto on luotettava valinta huoltopaikaksi.

Käyttöauton valtuutettu Mercedes-Benz-merkkihuolto on tarkoin räätälöity juuri sinun autoasi varten – siihen kuuluu laaja valikoima huolto- ja tarkastustöitä, jotka mahdollistavat tarpeenmukaisen huollon. Mercedes-Benz-huolto tehdään aina autosi ajokilometrien ja käyttöolosuhteiden mukaan. Autosi turvallisuuden, jälleenmyyntiarvon ja hyvän ajettavuuden säilyttäminen on Mercedes-Benz-merkkihuoltomme selkeä päämäärä.

Käyttöautossa sinua palvelevat sertifioidun Mercedes-Benz-koulutuksen saanut huoltohenkilökunta, joiden ammattitaito, kokemus ja erikoisosaaminen ovat erinomaisella tasolla. Käyttämämme laitteet ja työkalut ovat parhaita mahdollisia. Lisäksi autoosi asennetaan vain alkuperäisiä varaosia.

Ensiluokkaisessa Mercedes-Benz-huollossamme käytämme juuri oikeita erikoistyökaluja ja alkuperäisiä, hyväksyttyjä varaosia. Käyttöauton Mercedes-Benz-huolto tekee autoosi myös kaikki sen tarvitsemat ohjelmistopäivitykset. Ohjelmistopäivitykset vaikuttavat auton turvallisuuteen, taloudellisuuteen ja mukavuuteen.

Huoltopalveluiden lisäksi saat Käyttöautosta myös vauriokorjaamopalvelut, lisävarusteasennukset, renkaanvaihdot sekä pesu- ja katsastuspalvelut.

Sinun etusi tiivistettynä:

  • Sertifioidun Mercedes-Benz-koulutuksen saanut huoltohenkilökunta
  • Ensiluokkainen huolto käyttäen juuri oikeita erikoistyökaluja
  • Tarpeenmukainen huollon laajuus autosi ajokilometrien ja käyttöolosuhteiden mukaan
  • Maksuton Mobilo-liikkuvuuspalvelu joka huollon jälkeen – jopa 30 vuoden ajan

Tervetuloa palveltavaksi Mercedes-Benz-merkkihuoltoon!