Ford-pakettiautot Käyttöautosta

Käyttöauto – Ford-hyötyautomyynti Jyväskylässä.

Ford pakettiautot

Käyttöauto on täyden palvelun Ford-hyötyautoliike Jyväskylässä. Saat saman katon alta kaikki uuden Ford-hyötyauton hankintaan liittyvät palvelut koeajosta rahoitukseen ja huolenpitosopimukseen. Huolenpitosopimuksella ennakoit huoltokulut ja uuden auton takuu antaa huolettomia kilometrejä pidemmäksi aikaa. 

Automyynnin lisäksi Käyttöautosta Jyväskylästä löytyy Ford-merkkihuolto, varaosat ja vauriokorjaamo. Merkkihuollossa autostasi pitävät huolta koulutetut huollon ammattilaiset. Käyttöautossa saat hoidettua hyötyajoneuvoja koskevat asiasi kerralla – yhdessä paikassa.

Ford-hyötyajoneuvoihin erikoistuneissa Transit Keskuksissa sinua palvelevat asiantuntevat hyötyajoneuvomyyjät. He auttavat sinua valitsemaan yrityksellesi sopivimmat mallit ja löytämään toimivat rahoitusratkaisut. Tarjoamme autonhankinnan kokonaisratkaisut, jotka auttavat sinua ja yritystäsi hallitsemaan auton omistamiseen tai käyttöön liittyviä kustannuksia.

Käyttöautosta löydät uusia Ford-pakettiautomalleja heti ajoon sekä täydellisen valikoiman Ford-pakettiautoja esittelyautoina. Tutustu myös vaihdossa tulleisiin Ford-pakettiautoihin ja ajankohtaisiin Ford-tarjouksiin!

Ford-hyötyautomallisto

Fordin pakettiautomallisto koostuu erittäin monipuolisista Tourneo- ja Transit -malleista. Tourneo Connect, Grand Tourneo Connect, Tourneo Courier ja Tourneo Custom -mallistosta löytyy ratkaisut sekä tilavina henkilöautoina että paketiautoina. Myös perinteisestä Ford Transit -mallista on saatavilla pakettiautomallien Transit ja Transit Connect lisäksi henkilöautomalli Transit Custom. Ford Ranger on kestävä ja suosittu lava-auto.

TUTUSTU MALLISTOON MAAHANTUOJAN SIVUILLA ford.fi

Ford pakettiautomyynti

Uudet Ford-hyötyautot