Ford-pakettiautot Käyttöautosta

Käyttöauto – Ford-hyötyautomyynti Jyväskylässä.

Ford pakettiautomyynti

Käyttöauto on täyden palvelun Ford-hyötyautoliike Jyväskylässä. Saat saman katon alta kaikki uuden Ford-hyötyauton hankintaan liittyvät palvelut koeajosta rahoitukseen ja huolenpitosopimukseen. Huolenpitosopimuksella ennakoit huoltokulut ja uuden auton takuu antaa huolettomia kilometrejä pidemmäksi aikaa. 

Automyynnin lisäksi Käyttöautosta Jyväskylästä löytyy Ford-merkkihuolto, varaosat ja vauriokorjaamo. Merkkihuollossa autostasi pitävät huolta koulutetut huollon ammattilaiset. Käyttöautossa saat hoidettua hyötyajoneuvoja koskevat asiasi kerralla – yhdessä paikassa.

Ford-hyötyajoneuvoihin erikoistuneissa Transit Keskuksissa sinua palvelevat asiantuntevat hyötyajoneuvo-myyjät. He auttavat Sinua valitsemaan yrityksellesi sopivimmat mallit ja löytämään toimivat rahoitusratkaisut. Tarjoamme autonhankinnan kokonaisratkaisut, jotka auttavat Sinua ja yritystäsi hallitsemaan auton omistamiseen tai käyttöön liittyviä kustannuksia.

Käyttöautosta löydät uusia Ford-pakettiautomalleja heti ajoon sekä täydellisen valikoiman Ford-pakettiautoja esittelyautoina. Tutustu myös vaihdossa tulleisiin Ford-pakettiautoihin ja ajankohtaisiin Ford-tarjouksiin!

Ford-hyötyautomallisto

Fordin pakettiautomallisto koostuu erittäin monipuolisista Tourneo- ja Transit -malleista. Tourneo Connect, Grand Tourneo Connect, Tourneo Courier ja Tourneo Custom -mallistosta löytyy ratkaisut sekä tilavina henkilöautoina että paketiautoina. Myös perinteisestä Ford Transit -mallista on saatavilla pakettiautomallien Transit ja Transit Connect lisäksi henkilöautomalli Transit Custom. Ford Ranger on kestävä ja suosittu lava-auto.

TUTUSTU MALLISTOON MAAHANTUOJAN SIVUILLA ford.fi

Ford pakettiautomyynti

Uudet Ford-hyötyautot