Nissan-AUTOT KÄYTTÖAUTOSTA

Käyttöauto – täyden palvelun Nissan-autotalo Alavudella, Jyväskylässä, Kokkolassa ja Seinäjoella.

Nissan myynti

Käyttöauto on Alavuden, Jyväskylän, Kokkolan ja Seinäjoen alueen täyden palvelun Nissan-jälleenmyyjä. Käyttöautosta saat kaikki uuden Nissanin hankintaan liittyvät palvelut koeajosta rahoitukseen ja huolenpitosopimukseen. Huolenpitosopimuksella ennakoit huoltokulut ja uuden auton takuu antaa huolettomia kilometrejä pidemmäksi aikaa. 

Automyynnin lisäksi Käyttöautosta löytyy Nissan-merkkihuolto, vauriokorjaamo sekä varaosapalvelut. Valtuutetussa merkkihuollossa Nissanistasi pitävät huolta koulutetut autoalan ammattilaiset.

Nissan on suunniteltu kestämään, ja kattava takuu - joko kolme vuotta tai 100 000 km - tuo mielenrauhaa! Nissan Intelligent Mobility, älykästä ajamista. Nissanin älykkäät teknologiat huolehtivat sinusta tarvittaessa ja tekevät ajamisesta helpompaa.

Käyttöautosta löydät uusia Nissan-malleja heti ajoon sekä täydellisen valikoiman Nissan-esittelyautoja. Tutustu myös Nissan-vaihtoautoihin ja ajankohtaisiin Nissan-tarjouksiin!

Nissan-mallisto

Nissan on siirtynyt mallistossaan suurelta osin crossovereihin, joista ylivoimaisesti suosituin on edelleen Nissan Qashqai. Se on Suomen suosituin crossover. Nissanin mallisto kattaa myös paljon sähköautoja - Nissan Ariya on uusi, täyssähköinen crossover, joka on saatavilla vuodesta 2021 alkaen. Nissan e-NV200 on Suomen suosituin täyssähköinen pakettiauto. Nissan Navara on suosittu lava-auto, ja Nissanin NV-sarja NV250, NV300 ja NV400 ovat luotettavia ja laadukkaita pakettiautoja.

Uusi Nissan Juke on ketterä crossover. Nissan X-trail on suurempi crossover, joka soveltuu myös maastoautoksi. Nissanin malliston ainoa perinteinen automalli on tunnettu Micra.
 

TUTUSTU MALLISTOON MAAHANTUOJAN SIVUILLA nissan.fi

Uudet Nissanit