Nissan-AUTOT KÄYTTÖAUTOSTA

Käyttöauto – täyden palvelun Nissan-autotalo Alavudella, Jyväskylässä, Kokkolassa, Porissa, Raumalla ja Seinäjoella.

Nissan uutiset ja tarjoukset

KATSO KAIKKI TARJOUKSET

Nissan myynti

Nissan-myynti palvelee sinua Käyttöautossa Alavudella, Jyväskylässä, Kokkolassa, Porissa, Raumalla ja Seinäjoella. Olemme luotettava, täyden palvelun Nissan-jälleenmyyjä. Käyttöautosta saat kaiken tarvitsemasi, kun haaveissa on uusi Nissan; koeajo, rahoitus ja huolenpitosopimus. Nissan-myynti ja Nissan-merkkihuolto palvelevat sinua kaikissa Nissan-tarpeissasi.

Nissan on suunniteltu kestämään, ja kattava takuu - joko kolme vuotta tai 100 000 km - tuo mielenrauhaa! Nissan Intelligent Mobility, älykästä ajamista. Nissanin älykkäät teknologiat huolehtivat sinusta tarvittaessa ja tekevät ajamisesta helpompaa.

Käyttöautosta löydät myös uudet Nissanit heti ajoon sekä täydellisen valikoiman Nissan-esittelyautoja. Tutustu myös Nissan-vaihtoautoihin. Meiltä myös Nissan-pakettiautot sinun tai yrityksesi tarpeisiin.

Nissan-mallisto tarjoaa auton kaikkiin tarpeisiin. Tutustu ajankohtaisiin Nissan-tarjouksiin! Uudet Nissan autot löydät Käyttöautosta, tervetuloa!

Nissan-mallisto

Nissan on siirtynyt mallistossaan suurelta osin crossovereihin, joista ylivoimaisesti suosituin on edelleen Nissan Qashqai. Se on Suomen suosituin crossover ja uusi Nissan Qashqai tarjoaa entistä enemmän tilaa. Nissanin mallisto kattaa myös paljon sähköautoja - Nissan Ariya on täyssähköinen crossover, joka on saatavilla vuodesta 2021 alkaen. Nissanin Townstar, Primastar ja Interstar ovat luotettavia ja laadukkaita pakettiautoja.

Nissan Juke on ketterä crossover. Nissan X-trail on suurempi crossover, joka soveltuu myös maastoautoksi. 

TUTUSTU MALLISTOON MAAHANTUOJAN SIVUILLA nissan.fi

Uudet Nissanit