Volkswagen pakettiautot Käyttöautosta

Käyttöauto – täyden palvelun Volkswagen-hyötyajoneuvotalo Alavudella, Kauhajoella, Porissa, Raumalla, Seinäjoella ja Vaasassa.

Volkswagen pakettiautot

Käyttöauto on täyden palvelun Volkswagen hyötyautojen jälleenmyyjä Alavudella, Kauhajoella, Porissa, Raumalla, Seinäjoella ja Vaasassa. 

Automyynnin lisäksi Käyttöautossa on Volkswagenin merkkihuolto, varaosapalvelut ja vauriokorjaamo. Valtuutetun merkkihuollon asiantuntijat on koulutettu huolehtimaan Volkswagenistasi ammattitaidolla.

Käyttöautosta saat kaikki uuden Volkswagenin pakettiauton hankintaan liittyvät palvelut koeajosta rahoitukseen ja huolenpitosopimukseen. Valitsemalla huolenpitosopimuksen, ennakoit huoltokulut. Uuden auton takuu antaa huolettomia kilometrejä pitkäksi aikaa. 

Volkswagen on Suomen johtava hyötyautomerkki ja lukuisten suomalaisten yritysten valinta. Volkswagenin laaja mallisto ja kattavat huolenpitopalvelut tarjoavat vaihtoehdon vaivattomaan yritys- ja työsuhdeautoiluun kaikissa kokoluokissa – niin kuljettajalle kuin yrityksellekin.

Käyttöautosta löydät uusia Volkswagen pakettiautomalleja heti ajoon sekä täydellisen valikoiman Volkswagen hyötyautojen esittelyautoja. Tutustu myös Volkswagen vaihtopakettiautoihin ja ajankohtaisiin Volkswagen pakettiautojen tarjouksiin

Volkswagen-hyötyautomallisto

Volkswagenin pakettiautomallistoon kuuluu pakettiautojen ikisuosikki Transporter, sekä suurempi Crafter. Lisäksi saatavina on myös Multivan monikäyttöauto, Caravelle pikkubussi sekä täyssähköinen ID. Buzz Cargo. Nelivetoiset 4MOTION-mallit soveltuvat erityisesti talvikäyttöön ja vaikeakulkuisemmille teille. Volkswagenin pakettiautot ovat saatavilla monipuolisilla varusteilla, mm. hyllyt, eri pituudet ja korkeudet sekä eri tehoiset moottorit. Transporterin tulevaan mallistoon on mahdollista saada myös hybridimoottori.

 

Tutustu mallistoon maahantuojan sivuilla

Volkswagen pakettiautomyynti

Volkswagen pakettiautohuolto

Uudet Volkswagenit