Citroën-henkilö- ja tavara-autot Käyttöautosta

Käyttöauto – täyden palvelun Citroën-autotalo Jyväskylässä, Kokkolassa ja Seinäjoella.

Citroën uutiset ja tarjoukset

KATSO KAIKKI TARJOUKSET

Citroën myynti

Citroën-myynnin löydät Käyttöautosta Jyväskylästä, Kokkolasta ja Seinäjoelta. Meiltä saat kaikki uuden Citroënin hankintaan liittyvät palvelut koeajosta rahoitukseen ja takuuseen. Uuden auton takuu antaa huolettomia kilometrejä pidemmäksi aikaa.

Citroën-mallisto tarjoaa laatua, suorituskykyä ja mukavuutta vuosikymmenten kokemuksella. Citroënin tavara-autot ovat ihanteellisia ammattikäyttöön. Tarpeistasi riippuen kapasiteetti ja tekniset ominaisuudet tarjoavat sinulle optimaalisen kuljetusratkaisun. 

Citroën-merkkihuollossamme autostasi huolehtii ammattilainen. Merkkihuollossa käytetään aina alkuperäisiä valmistajan suosittelemia ja takaamia varaosia. Näin autosi saa parhaan mahdollisen huollon.

Käyttöautosta löydät myös uusia Citroën-malleja heti ajoon sekä täydellisen valikoiman Citroën-esittelyautoja. Tutustu myös Citroën-vaihtoautoihin ja ajankohtaisiin Citroën-tarjouksiin!

Citroën-mallisto

Citroën on perinteinen ja tunnettu ranskalainen autovalmistaja, jonka ratkaisut ovat olleet aina erittäin innovatiivisia. Citroënin muotoilu on omaperäistä ja tunnistettavaa. Sisätilat on suunniteltu tilaviksi, pelkistetyiksi ja paljon säilytystilaa sisältäviksi. Mukavuuden käsite on kuulunut Citroënin malliston sydämeen jo yli 100 vuoden ajan. 

Citroënin henkilöautomallisto koostuu tilavista ja toimivista ajoneuvoista: C3, C3 Aircross, Ë-C4, C4, Grand C4 Spacetourer, C5 Aircross SUV ja C5 Aircross Hybrid. Erittäin tilavasta perheautosta Citroën Berlingosta on saatavissa myös pakettiautoversio Berlingo Van. Myös Spacetourerista on saatavilla 6–9-paikkaisena tila-autona ja tavara-autona. Citroënin tavara-automallistoon kuuluvat Berlingo Vanin ja Spacetourerin lisäksi suositut Jumper, Jumpy ja ë-Jumpy.

 

TUTUSTU MALLISTOON MAAHANTUOJAN SIVUILLA citroen.fi

Citroën myynti

Uudet Citroënit