HONDA-HUOLTO

Honda-huolto Käyttöautossa on luotettava valinta Hondasi huoltopaikaksi.

Honda-merkkihuollon selkeä päämäärä on autosi turvallisuuden, jälleenmyyntiarvon ja hyvän ajettavuuden säilyttäminen. Honda-huollon henkilökunnan ammattitaito, kokemus ja erikoisosaaminen ovat erinomaisella tasolla. Käyttämämme laitteet ja työkalut ovat parhaita mahdollisia. Lisäksi autoosi asennetaan vain alkuperäisiä Honda-varaosia.

Huoltamalla autosi Honda-merkkihuollossa varmistat autosi takuun säilymisen takuuajan loppuun saakka. Säännöllinen Honda-huolto takaa myös autosi turvallisuuden ja toimivuuden. Auto kannattaa tuoda Honda-määräaikaishuoltoon säännöllisin kilometrivälein tai aikaperustaisesti. Käyttöauton Honda-huolto tekee autoosi myös kaikki sen tarvitsemat ohjelmistopäivitykset. Ohjelmistopäivitykset vaikuttavat auton turvallisuuteen, taloudellisuuteen ja mukavuuteen. Honda-mekaanikkomme ovat koulutettuja ja heidän ammattitaitoaan kehitetään säännöllisesti tuotekoulutuksilla.

Lue lisää Honda Eko-huollosta, joka on tarkoitettu vähintään viisi vuotta vanhoille Hondille. 

Honda-autohuolto palvelee sinua Käyttöautossa Kauhajoella, Seinäjoella ja Tampereella. Samassa osoitteessa sinua palvelee myös vauriokorjaamo, jossa onnistuu mm. tuulilasin vaihdot sekä pienet ja suuret peltivaurioiden korjaukset.

Honda-varaosat
Honda-korjaamo Käyttöautossa tekee tunnetusti laadukasta työtä ja se toteutetaan Honda-alkuperäisosilla. Honda-osat takaavat laadun säilymisen. Varaosamyynnistä saat autoosi alkuperäiset Honda-varaosat nopeasti ja edullisesti. Honda-huolto- ja korjauspalveluiden lisäksi saat Käyttöautosta myös Honda-lisävarusteet sekä niiden asennukset, renkaanvaihdot sekä pesu- ja katsastuspalvelut.

Valtuutettu Honda-merkkihuolto säilyttää autosi arvon. Tervetuloa!