Kuljetuspalvelu

Kuljetamme auton luoksesi – säästät aikaa ja vaivaa

Autovalikoimamme vaihtelee paikkakunnittain, mutta voit valita haluamasi auton koko laajasta valikoimastamme. Kaupat tehdään sinua lähellä olevassa liikkeessä, ja auto toimitetaan sinne noudettavaksi. Tarvittaessa voimme sopia auton toimittamisesta myös suoraan kotiisi!

Kuljetusmaksu on 100 €. Yli 100 kilometrin matkalle lisäksi 50 senttiä/ylimenevä kilometri. Kysy tarkempia tietoja automyyjiltämme.

Uuden auton kaupassa suosittelemme noutoa lähimmästä myymälästämme, jolloin auton ominaisuudet ym. voidaan parhaiten opastaa ostajalle.

Toimi näin:

  1. Tutustu autovalikoimaamme ja ota yhteyttä myyjäämme kun löydät sinua kiinnostavan yksilön. Myyjältä saat tarkat tiedot autosta ja sen kunnosta – luotettavasti.

  2. Jos sinulla olisi auto vaihdossa, tiedustelemme vastaavat asiat sinun autostasi, määrittelemme sille hyvityshinnan ja kerromme välirahan. Voitte sopia samalla myös rahoituksesta, vakuutuksesta ja muista lisäpalveluista. Kaupankäynti perustuu molempien osapuolten antamaan luotettavaan tietoon.

  3. Sovitaan yhdessä ajankohta auton toimittamisesta kotiisi tai työpaikallesi.

  4. Auton toimituksen yhteydessä pääset koeajamaan auton ja tarkistamaan että auto vastaa antamiamme tietoja. Samalla me tarkistamme että vaihdossa tuleva auto on ilmoittamiesi tietojen mukainen.

  5. Hoidamme vakuutus- ja rekisteröintiasiat kuntoon.

Luotettavaa autokauppaa myös etänä!