Huipputekijät – Töissä Käyttöautolla

Viimeisin teknologia ja paras osaaminen käytössä.

Käyttöauton alusta alkaen ihmiset ovat olleet toiminnan keskiössä. Vaikka työpäivät pyörivät autojen ympärillä, tulevaisuutemme rakennetaan ammattitaitoisten, vastuuntuntoisten ja uteliaiden osaajien varaan. Autoala muuttuu hurjaa vauhtia. On tärkeää ymmärtää, minne olemme menossa. Tuoreimman tiedon on oltava läsnä joka hetki.

Haluamme jatkossakin olla muutoksen etulinjassa. Se vaatii meiltä tiedon jakamista ja jatkuvaa kouluttautumista. Toimintaympäristömme ja teknologiamme täytyy olla ajassa mukana, jotta voimme vastata jatkuvasti muuttuviin haasteisiin. Sähköistyminen on ottanut otteen autoalasta ja tämän myötä syntyy myös jatkuvasti tarve uudenlaiselle osaamiselle.

Olemme aidosti ylpeitä käyttöautolaisista. Haluamme luoda jokaisesta työpaikasta työympäristöineen sellaisen, joka motivoi tekemiseen, onnistumiseen ja uuden oppimiseen. Meidän ihmiset – ne ovat huipputekijöitä.

Käyttöautossa on tarjolla monenlaisia eri työtehtäviä. Ammattilaistemme joukko koostuu mm. automyyjistä, mekaanikoista, varaosapuolen osaajista, hallinnon ja asiakaspalvelun asiantuntijoista sekä työnjohdosta. Vuotuisten henkilöstökyselyiden perusteella, työt Käyttöautolla koetaan merkityksellisiksi ja henkilöstöllä on mahdollisuus tehdä päivittäin asioita, jotka osaa parhaiten. 

 

Lue alta työntekijöidemme tarinoita ja perehdy tarkemmin erilaisiin tehtävänkuviin. 
Lisää löydät Youtube-kanavaltamme.