Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.
Huolenpitosopimus on järkevä tapa huolehtia autostasi.

Huolenpitosopimus on järkevä tapa huolehtia autostasi

Huolenpitosopimus on fiksu ratkaisu, jonka avulla varmistat itsellesi riskittömän, vaivattoman ja helpon tavan huolehtia autosi huolto- ja korjauskuluista. Se kattaa autosi kaikki pakolliset määräaikaishuollot sekä luonnollisen kulumisen aiheuttamat huollot ja korjaukset, jotka eivät kuulu normaalin takuun piiriin.

Huolenpitosopimuksen idea on yksinkertainen: suorittamiasi kuukausimaksuja vastaan saat ilman eri korvausta oikeuden huollattaa ja korjauttaa autoasi Käyttöautossa koko sopimuksen voimassaoloajan. Sopimuksen avulla ennakoit tulevat huoltokustannukset. Sen ansiosta tiedät tarkasti etukäteen, kuinka paljon auton hankinta, omistaminen ja ylläpito sinulle kuukaudessa maksavat.

Huolenpitosopimuksen tarjoamien etujen myötä varmistat uudelle autollesi parhaan jälleenmyyntiarvon. Laadukkaimman mahdollisen huolenpidon kohteena ollut autosi on aikanaan käytetyn auton ostajallekin luotettavin vaihtoehto.

Huolenpitosopimusten sopimuskaudet ja -ehdot vaihtelevat merkeittäin. Tutustu alla olevista linkeistä merkkikohtaisiin huolenpitosopimuksiin.

Audi-huolenpitospimus

BMW-huolenpitosopimus

Citroën-huolenpitosopimus

Dacia-huolenpitosopimus

Kia-huolenpitosopimus

Käyttöauto Turva

Käyttöauto Huolenpitosopimus, Tampere

Mercedes-Benz-huolenpitosopimus

Mitsubishi-huolenpitosopimus

Nissan-huoltosopimus

Renault-huolenpitosopimus

Renault Huolenpitosopimus, Tampere

SEAT-huolenpitosopimus

Škoda-huolenpitosopimus

Volkswagen-huolenpitosopimus

Volvo-sopimus