Huolenpitosopimus 

järkevä tapa huolehtia autostasi

Huolenpitosopimus on fiksu ratkaisu, jonka avulla varmistat itsellesi riskittömän, vaivattoman ja helpon tavan huolehtia autosi huolto- ja korjauskuluista. Se kattaa autosi kaikki pakolliset määräaikaishuollot sekä luonnollisen kulumisen aiheuttamat huollot ja korjaukset, jotka eivät kuulu normaalin takuun piiriin.

Huolenpitosopimuksen idea on yksinkertainen: suorittamiasi kuukausimaksuja vastaan saat ilman eri korvausta oikeuden huollattaa ja korjauttaa autoasi Käyttöautossa koko sopimuksen voimassaoloajan. Sopimuksen avulla ennakoit tulevat huoltokustannukset. Sen ansiosta tiedät tarkasti etukäteen, kuinka paljon auton hankinta, omistaminen ja ylläpito sinulle kuukaudessa maksavat.

Huolenpitosopimuksen tarjoamien etujen myötä varmistat uudelle autollesi parhaan jälleenmyyntiarvon. Laadukkaimman mahdollisen huolenpidon kohteena ollut autosi on aikanaan käytetyn auton ostajallekin luotettavin vaihtoehto.

Huolenpitosopimusten sopimuskaudet ja -ehdot vaihtelevat merkeittäin. Tutustu alla olevista linkeistä merkkikohtaisiin huolenpitosopimuksiin.