FORD-HUOLTO

Käyttöauton valtuutettu Ford-huolto on luotettava valinta Fordisi huoltopaikaksi.

Ford-merkkihuollon selkeä päämäärä on autosi turvallisuuden, jälleenmyyntiarvon ja hyvän ajettavuuden säilyttäminen. Ford-huollon henkilökunnan ammattitaito, kokemus ja erikoisosaaminen ovat erinomaisella tasolla. Ford-korjaamo käyttää laitteita ja työkaluja, jotka ovat parhaita mahdollisia. Lisäksi autoosi asennetaan vain Ford-alkuperäisosia. Ford-huoltohinnasto on erittäin kilpailukukyinen.

Käyttöauton Ford-huolto tekee autoosi myös kaikki sen tarvitsemat ohjelmistopäivitykset. Ohjelmistopäivitykset vaikuttavat auton turvallisuuteen, taloudellisuuteen ja mukavuuteen. Mekaanikkomme ovat koulutettuja ja heidän ammattitaitoaan kehitetään säännöllisesti tuotekoulutuksilla. Säännöllinen Ford-huolto takaa autosi turvallisuuden ja toimivuuden. Auto kannattaa tuoda Ford-määräaikaishuoltoon säännöllisin kilometrivälein tai aikaperustaisesti. Ford-autohuolto palvelee sinua Käyttöautossa Jyväskylässä. Samassa osoitteessa sinua palvelee myös vauriokorjaamo, jossa onnistuu mm. tuulilasin vaihdot sekä pienet ja suuret peltivaurioiden korjaukset.

Ford-varaosat
Käyttöauton Ford-autohuollon työn jälki on tunnetusti laadukasta ja toteutetaan Ford-alkuperäisvaraosilla. Varaosamyynnistä saat autoosi alkuperäiset Ford-varaosat nopeasti ja edullisesti. Ford-huolto- ja korjauspalveluiden lisäksi saat Käyttöautosta myös Ford-lisävarusteet sekä niiden asennukset, renkaanvaihdot sekä pesu- ja katsastuspalvelut.

Valtuutettu Ford-merkkihuolto säilyttää autosi arvon. Tervetuloa!