FORD-HUOLTO

Käyttöauton valtuutettu Ford-merkkihuolto on luotettava valinta Fordisi huoltopaikaksi.

Autosi turvallisuuden, jälleenmyyntiarvon ja hyvän ajettavuuden säilyttäminen on Ford-merkkihuoltomme selkeä päämäärä. Huoltohenkilökunnan ammattitaito, kokemus ja erikoisosaaminen ovat Ford-huollossamme erinomaisella tasolla. Käyttämämme laitteet ja työkalut ovat parhaita mahdollisia. Lisäksi autoosi asennetaan vain alkuperäisiä varaosia.

Käyttöauton Ford-huolto tekee autoosi myös kaikki sen tarvitsemat ohjelmistopäivitykset. Ohjelmistopäivitykset vaikuttavat auton turvallisuuteen, taloudellisuuteen ja mukavuuteen. Mekaanikkomme ovat koulutettuja ja heidän ammattitaitoaan kehitetään säännöllisesti tuotekoulutuksilla.

Vauriokorjaamossa onnistuu mm. tuulilasin vaihdot sekä pienet ja suuret peltivaurioiden korjaukset. Työn jälki on tunnetusti laadukasta ja toteutetaan alkuperäisvaraosilla. Huolto- ja korjauspalveluiden lisäksi saat Käyttöautosta myös lisävarusteasennukset, renkaanvaihdot sekä pesu- ja katsastuspalvelut. Varaosamyynnistä saat autoosi alkuperäiset varaosat nopeasti ja edullisesti. 

Valtuutettu merkkihuolto säilyttää autosi arvon. Tervetuloa!