Honda-autot Käyttöautosta

Käyttöauto – täyden palvelun Honda-autotalo Kauhajoella, Seinäjoella ja Tampereella.

Honda myynti

Honda-myynti palvelee Käyttöautossa Kauhajoella, Seinäjoella ja Tampereella. Olemme luotettava Honda-jälleenmyyjä. Honda-myynti auttaa sinua kaikessa mitä tarvitset, kun haaveissa on uusi Honda; koeajo, rahoitus sekä takuu. Honda-myynnin lisäksi Käyttöautossa on Honda-merkkihuolto sekä varaosapalvelut. Koulutetut ammattilaiset huolehtivat autostasi Hondan merkkihuollossa.

Jokainen Honda-auto on rakennettu tuomaan ajamisen iloa ja suunniteltu sopimaan sinulle ja elämääsi. Honda-mallisto ihastuttaakin kaikkialla maailmassa, alkaen monikäyttöisestä Jazzista hienostuneeseen CR-V:hen.

Käyttöautosta löydät myös uudet Hondat heti ajoon sekä täydellisen valikoiman Honda-esittelyautoja. Tutustu myös Honda-vaihtoautoihin.

Honda-mallisto tarjoaa auton kaikkiin tarpeisiin. Tutustu ajankohtaisiin Honda-tarjouksiin! Uudet Honda-autot löydät Käyttöautosta Kauhajoelta, Seinäjoelta ja Tampereelta, tervetuloa!

Honda-mallisto

Perinteisistä henkilöautoista Civic Sport Sedan ja Civic Hatchback ovat erittäin toimivia ja luotettavia autoja. Honda Jazz on pieni tila-auto, jonka tilojen muunneltavuus on ollut esittelystä asti alan kärkeä. Hondan CR-V ja HR-V ovat esikuvia katumaastureille, ja ne ovatkin luokkansa suosituimpia crossovereita. Hondan automallisto on täydentynyt CR-V, Jazz ja Jazz Crosstar hybridimalleilla. Hondan henkilöautomallistoon kuuluu myös ketterä täyssähköauto Honda e.

 

TUTUSTU MALLISTOON MAAHANTUOJAN SIVUILLA honda.FI

Honda myynti

Honda huolto

Uudet Hondat