Honda-autot Käyttöautosta

Käyttöauto – täyden palvelun Honda-autotalo Kauhajoella, Seinäjoella ja Tampereella.

Honda myynti

Honda-myynnin löydät Käyttöautosta Kauhajoelta, Seinäjoelta ja Tampereelta. Meiltä Käyttöautosta saat kaikki uuden Hondan hankintaan liittyvät palvelut koeajosta rahoitukseen ja takuuseen. Honda Huolenpitopaketilla varmistat huolettomat kilometrit ja vältät yllättävät autoilun kustannukset.

Jokainen Honda on rakennettu tuomaan ajamisen iloa ja suunniteltu sopimaan sinulle ja elämääsi. Honda-mallisto ihastuttaakin kaikkialla maailmassa, alkaen monikäyttöisestä Jazzista hienostuneeseen CR-V:hen.

Honda-merkkihuollossamme autostasi huolehtii ammattilainen. Merkkihuollossa käytetään aina alkuperäisiä valmistajan suosittelemia ja takaamia varaosia. Näin Hondasi saa parhaan mahdollisen huollon.

Käyttöautosta löydät myös uusia Honda-malleja heti ajoon sekä täydellisen valikoiman Honda-esittelyautoja. Tutustu myös Honda-vaihtoautoihin ja ajankohtaisiin Honda-tarjouksiin!

Honda-mallisto

Perinteisistä henkilöautoista Civic Sport Sedan ja Civic Hatchback ovat erittäin toimivia ja luotettavia autoja. Honda Jazz on pieni tila-auto, jonka tilojen muunneltavuus on ollut esittelystä asti alan kärkeä. Hondan CR-V ja HR-V ovat esikuvia katumaastureille, ja ne ovatkin luokkansa suosituimpia crossovereita. Hondan automallisto on täydentynyt CR-V, Jazz ja Jazz Crosstar hybridimalleilla. Hondan henkilöautomallistoon kuuluu myös ketterä täyssähköauto Honda e.

 

TUTUSTU MALLISTOON MAAHANTUOJAN SIVUILLA honda.FI

Honda myynti

Uudet Hondat