Ford-autot Käyttöautosta

Käyttöauto – täyden palvelun Ford-autotalo Jyväskylässä.

Uusimmat Ford-tarjoukset

KATSO KAIKKI TARJOUKSET

Ford Myynti

Käyttöauto on täyden palvelun Ford-autotalo Jyväskylässä. Saat saman katon alta kaikki uuden Fordin hankintaan liittyvät palvelut koeajosta rahoitukseen ja takuuseen. Huolenpitosopimuksella ennakoit huoltokulut ja uuden auton takuu antaa huolettomia kilometrejä pidemmäksi aikaa. 

Automyynnin lisäksi Käyttöautosta Jyväskylästä löytyy Ford-huolto, varaosat ja vauriokorjaamo. Merkkihuollossa autostasi pitävät huolta koulutetut huollon ammattilaiset.

Ford-mallistosta löytyy auto kaikkiin tarpeisiin. Fordin omistaminen on tehty mahdollisimman mukavaksi ja huolettomaksi, olipa autosi uusi tai käytetty. Ford on luotettava valita, uusille autoille myönnetään 5 vuoden takuu. Voit siis keskittyä nauttimaan ajamisesta!

Käyttöautosta löydät uusia Ford-malleja heti ajoon sekä täydellisen valikoiman Ford-esittelyautoja. Tutustu myös Ford-vaihtoautoihin ja ajankohtaisiin Ford-tarjouksiin!

Ford-mallisto

B-Max, C-Max, Fiesta, Fiesta Van, Focus, Galaxy, Grand C-Max, Grand Tourneo Connect, Ka, Kuga, Mondeo, Mustang, Ranger, S-Max, Tourneo Connect, Tourneo Courier, Tourneo Custom, Transit, Transit Connect ja Transit Custom

TUTUSTU MALLISTOON MAAHANTUOJAN SIVUILLA ford.fi

Ford Myynti

Ford huolto

Uudet Fordit