Ford-autot Käyttöautosta

Käyttöauto – täyden palvelun Ford-autotalo Jyväskylässä.

Ford-myynti

Käyttöauto on täyden palvelun Ford-autotalo Jyväskylässä. Saat saman katon alta kaikki uuden Fordin hankintaan liittyvät palvelut koeajosta rahoitukseen ja takuuseen. Huolenpitosopimuksella ennakoit huoltokulut ja uuden auton takuu antaa huolettomia kilometrejä pidemmäksi aikaa. 

Automyynnin lisäksi Käyttöautosta Jyväskylästä löytyy Ford-huolto, varaosat ja vauriokorjaamo. Merkkihuollossa autostasi pitävät huolta koulutetut huollon ammattilaiset.

Ford-mallistosta löytyy auto kaikkiin tarpeisiin. Fordin omistaminen on tehty mahdollisimman mukavaksi ja huolettomaksi, olipa autosi uusi tai käytetty. Ford on luotettava valita, uusille autoille myönnetään 5 vuoden takuu. Voit siis keskittyä nauttimaan ajamisesta!

Käyttöautosta löydät uusia Ford-malleja heti ajoon sekä täydellisen valikoiman Ford-esittelyautoja. Tutustu myös Ford-vaihtoautoihin ja ajankohtaisiin Ford-tarjouksiin!

Ford-mallisto

Fordin erittäin laaja mallisto koostuu henkilöautoista, tila-autoista, crossovereista, urheiluautoista, avolavoista ja pakettiautoista.

Fordin perinteiset henkilöautomallit ovat pieni Fiesta ja sen pakettiautoversio Fiesta Van, keskikokoinen Ford Focus ja Ford Mondeo. Crossover-malliston Ford Kuga on saatavana myös hybridinä (HEV) ja plug-in -hybridinä (PHEV). Ford S-Max on suuri tila-auto joka valmistetaan Mondeon tavoin Espanjassa.

Fordin pakettiautomallisto koostuu erittäin monipuolisista Tourneo- ja Transit -malleista. Tourneo Connect, Grand Tourneo Connect, Tourneo Courier ja Tourneo Custom -mallistosta löytyy ratkaisut sekä tilavina henkilöautoina että paketiautoina. Myös perinteisestä Ford Transit -mallista on saatavilla pakettiautomallien Transit ja Transit Connect lisäksi henkilöautomalli Transit Custom. Ford Ranger on kestävä ja suosittu lava-auto.

TUTUSTU KOKO FORD-MALLISTOON

Ford-myynti

Ford-huolto

Uudet Fordit