Ford-autot Käyttöautosta

Käyttöauto – täyden palvelun Ford-autotalo Jyväskylässä.

Ford-myynti

Ford-myynti palvelee Käyttöautossa Jyväskylässä. Olemme luotettava Ford-jälleenmyyjä. Saman katon alta löydät kattavasti kaikki uuden Fordin hankintaan liittyvät palvelut. Ford-myynti ja Ford-merkkihuolto palvelevat sinua kaikissa Ford-auton tarpeissasi.

Löydät meiltä niin uudet Fordit, Ford-esittelyautot kuin Ford-vaihtoautot. Fordin omistaminen on tehty mahdollisimman mukavaksi ja huolettomaksi, olipa sinulla uusi Ford tai käytetty Ford. Ford on luotettava valinta, uusi Ford saa automaattisesti 5 vuoden takuun. Voit siis keskittyä nauttimaan ajamisesta! Meiltä myös Ford-pakettiautot sinun tai yrityksesi tarpeisiin.

Ford-mallisto tarjoaa auton kaikkiin tarpeisiin. Tutustu ajankohtaisiin Ford-tarjouksiin. Uudet Fordit löydät Käyttöautosta Jyväskylästä, tervetuloa!

Ford-mallisto

Ford-mallisto koostuu henkilöautoista, tila-autoista, crossovereista, urheiluautoista, avolavoista ja pakettiautoista.

Ford-mallistoon kuuluvat Ford Puma, Ford Focus sekä Ford Kuga. Ford Mustang Mach-E on täyssähköinen SUV-katumaasturi. Fordin uutuus Ford Explorer on täyssähköinen SUV.

Ford-pakettiautomallisto koostuu erittäin monipuolisista Tourneo- ja Transit -malleista. Myös perinteisestä Ford Transit -mallista on saatavilla pakettiautomallien Transit ja Transit Connect lisäksi henkilöautomalli Transit Custom. Ford Ranger on kestävä ja suosittu lava-auto.

 

TUTUSTU KOKO FORD-MALLISTOON

Ford-myynti

Uudet Fordit