Volkswagen-autot Käyttöautosta

Käyttöauto – täyden palvelun Volkswagen-autotalo Alavudella, Kauhajoella, Porissa, Raumalla, Seinäjoella ja Vaasassa.

Uusimmat Volkswagen-tarjoukset

KATSO KAIKKI TARJOUKSET

Volkswagen myynti

Volkswagen-myynti palvelee sinua Käyttöautossa Alavudella, Kauhajoella, Porissa, Raumalla, Seinäjoella ja Vaasassa. Olemme luotettava, täyden palvelun Volkswagen-jälleenmyyjä.

Volkswagen-myynti ja Volkswagen-merkkihuolto palvelevat sinua kaikissa autoosi liittyvissä asioissa. Lisäksi löydät Käyttöautosta myös Volkswagen-varaosat ja vauriokorjaamon. Valtuutetun Volkswagen-merkkihuollon asiantuntijat on koulutettu huolehtimaan Volkswagenistasi ammattitaidolla.

Käyttöautosta saat kaikki uuden Volkswagenin hankintaan liittyvät palvelut koeajosta rahoitukseen ja huolenpitosopimukseen. Valitsemalla huolenpitosopimuksen, ennakoit huoltokulut. Uuden auton takuu antaa huolettomia kilometrejä pitkäksi aikaa.

Käyttöautosta löydät uusia Volkswagen-malleja heti ajoon sekä täydellisen valikoiman Volkswagen-esittelyautoja. Tutustu myös Volkswagen-vaihtoautoihin ja ajankohtaisiin Volkswagen-tarjouksiin! Meiltä myös Volkswagen-pakettiautot sinun tai yrityksesi tarpeisiin. Uudet Volkswagenit löydät Käyttöautosta!

Volkswagen-mallisto

Volkswagen on panostanut viime vuosina erittäin paljon sähköautojen kehitykseen, joista on juuri esitelty ID.3 henkilöauto ja ID.4 crossover. Volkswagenin pienimmän sarjan VW Up sähköversio on e-up. VW Polo on superkompaktia Up:ia suurempi, mutta Golf-kokoluokan alapuolelle jäävä, erittäin suosittu henkilöauto. Volkswagen Golf on auto, jota on pidetty oman kokoluokkansa ensimmäisenä edustajana, ja se onkin yksi maailman suosituimmista automalleista. Volkswagen Golf on auto, jonka kaikki tuntevat hyvästä syystä. Volkswagenin suurempi mallisarja on Passat, jota pidetään ylemmän keskikokoluokan esikuvana.

Volkswagen Arteon on urheilullisemmin muotoiltu neliovinen coupe-malli, joka korvasi aiemman Passat CC-mallin. Arteonista on lähiaikoina tulossa myös urheilullinen farmariversio Arteon Shooting Break. Pienten tila-autojen luokkaan sijoittuu VW:n malli Touran, joka on erittäin monikäyttöinen ja tilava auto. Volkswagenin crossover-mallisto koostuu neljästä eri kokoluokasta. T-Cross on pieni neliovinen katumaasturi, joka sijoittuu kokoluokassaan samaan kategoriaan kuin VW Polo -henkilöauto. VW T-Roc on malliston toiseksi pienin, kompakti crossover, josta on saatavilla myös 2-ovinen avoversio T-Roc Cabriolet. Volkswagen Tiguan on Golf-kokoluokkaa vastaava erittäin suosittu crossover. Volkswagenin katumaasturimalliston suurin versio on Touareg, jonka kolmas sukupolvi on esitelty alun perin vuonna 2018. Lähiaikoina Suomeen saadaan upouusi Volkswagen Taigo – coupémainen pieni crossover.

Tutustu mallistoon maahantuojan sivuilla

Uudet Volkswagenit