Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.
Vauriokorjaamo

Etsi yhteystietoja palvelun ja merkin perusteella

arkisin
la

> VARAA TÄSTÄ AIKA VAHINKOTARKASTUKSEEN
Sähköinen ajanvaraus on toistaiseksi käytössä vain Seinäjoen, Tampereen ja Vaasan toimipisteissä. Muihin toimipisteisiin ajanvaraukset puhelimitse.

Vaurio- ja kolarikorjaamopalvelut


Vaurio- ja kolarikorjaamomme palvelee myymiemme automerkkien lisäksi kaikkia muita automerkkejä ja kaikkia vakuutusyhtiöitä. Tampereen vaurio- ja kolarikorjaamo palvelee ainoastaan Tampereen myymiä automerkkejä. Asianmukainen korikorjaus vaatii yhä enemmän osaamista. Autosi korjaa ammattilainen, joka tuntee autosi rakenteen ja viimeisimmät korjausmenetelmät sekä työvälineet. Käytettävät laitteet, työkalut, osat ja tarvikkeet ovat parhaat mahdolliset.

Kolarikorjauksissa noudatamme merkkikohtaisia korjausohjeita ja käytämme alkuperäisiä varaosia. Vaurio- ja kolarikorjaamon osaaminen ja työvälineet täyttävät edustamiemme automerkkien erittäin korkeat laatuvaatimukset. Kaikki hoidetaan ympäristöä turhaan kuormittamatta ja kierrättämällä niin paljon kuin mahdollista.

Käytämme maalaamoissamme viimeisintä tekniikkaa, jolla pystytään varmistamaan maalauksen laatu, sävy ja kestävyys. Kun maalaus tehdään oikein, ei korjattua osuutta erota alkuperäisestä osuudesta.

Tiesithän, että vahinko- ja kolaritilanteissa sinä päätät missä autosi korjataan vakuutusyhtiöstä riippumatta.

Vahingon sattuessa

Tärkeintä liikennevahingon sattuessa on aina ihmishenkien pelastaminen ja nopea avun saaminen vahinkopaikalle. Omaisuusvahinkojen käsittelyn voi hoitaa rauhassa paremmalla ajalla. Lähes kaikki vakuutusyhtiöt tarjoavat vahinkoilmoituksen täytön verkkopalveluna omilla nettisivuillaan.

Vahinkoilmoituksen tekeminen

Vahinkoilmoitus on aina tehtävä vahingon sattuessa. Voit tehdä vahinkoilmoituksen joko puhelimitse tai vakuutusyhtiön sivuilla oheisen linkin kautta. Vahinkoon syyllinen osapuoli täyttää aina vahinkoilmoituksen omaan yhtiöön. Muista että liikennevakuutus korvaa vain syyttömän vastapuolen vahingot. Oman autosi korjaus edellyttää aina kaskovakuutusta.

Seinäjoella OP-vakuutuksen yksityisasiakkaille on tarjolla myös OP korjaamomestaripalvelu, lue lisää.

A-Vakuutus puh. 0304 0506
Fennia Autoapu 24h puh. 010 503 2001
If Vakuutus puh. 010 19 18 18
(katso, mitä Ifin autovakuutus korvaa)
Leaseplan puh. 0207 420 866
Lähitapiola puh. 09 4531
Pohjantähti puh. 020 763 4010
OP Pohjola puh. 0303 0303
(lue lisää OP Pohjolan vakuutuksesta)
POP Vakuutus puh. 010 391 0391
Turva puh. 01019 5108
Volvia puh. 010 191 820

Teemme vahinkotarkastukset ilman ajanvarausta. Jos kuitenkin haluat varata ajan tarkastukseen, ota yhteyttä vaurio- ja kolarikorjaamoon. Aika varsinaiseen korjaukseen varataan tarkastuksen yhteydessä tarkastuksen tehneen työnjohtajan kanssa. Sijaisauton varaaminen onnistuu samalla joustavasti avullamme.

Mikäli kolarista ei aiheudu vaaraa muille, kukaan ei ole loukkaantunut, eikä paikalla tarvita liikenteenohjausta, poliisille ei tarvitse ilmoittaa vahingosta.

Vahingosta kannattaa kirjoittaa vapaamuotoinen kirjallinen selvitys, josta selviää syyllinen ja syyttömän tiedot. Poliisiin kannattaa olla aina yhteydessä epäselvissä tapauksissa. Vastapuolen ollessa syyllinen autosi vahinkoon, suoritetaan korvaus vastapuolen liikennevakuutuksesta.

Jos autosi ei ole ajokuntoinen, soita hinausauto noutamaan autosi ja pyydä hinausliikettä toimittamaan autosi suoraan Käyttöautoon. Kun autosi on meillä, tarkastamme vahingot, teemme kustannusarvion. Korjaamme autosi kuntoon ja kun noudat autosi, maksat vain omavastuuosuuden.

Kirjoita aina muistiin vastapuolen tiedot (nimi, yhteystiedot, auton rekisterinumero sekä vakuutusyhtiö) sekä mahdolliset todistajat yhteystietoineen.

Seuraavissa tapauksissa on kolarista ilmoitettava poliisille:

  • tapaus on epäselvä, eikä syyllisyyttä saada selvitettyä osapuolten kesken paikan päällä.
  • joku on loukkaantunut kolarissa.
  • kyse on hirvi- tai peuravahingosta.
  • paikalla tarvitaan liikenteen ohjausta.
  • on syytä epäillä, että kuljettaja on päihtynyt tai käyttänyt huumaavia aineita.

Lisätietoja auton romutuksesta www.autokierratys.fi

Jaa sähköpostilla