ŠKODA-huolto

Käyttöauton valtuutettu ŠKODA-merkkihuolto on luotettava valinta ŠKODAsi huoltopaikaksi.

ŠKODA-merkkihuolto nyt myös Raumalla!

Käyttöauton ammattitaitoinen ja asiantunteva merkkierikoistunut henkilökunta palvelee sinua kaikissa ŠKODAsi huolto- ja korjaustoimenpiteissä – olipa kyse sitten auton ylläpitoon liittyvästä säännönmukaisesta huollosta tai suuremmasta korjaustapahtumasta. ŠKODA-merkkihuollon löydät nyt Käyttöauton viidestä toimipisteestä: Alavudelta, Kauhajoelta, Kokkolasta, Raumalta ja Seinäjoelta.

Autosi turvallisuuden, jälleenmyyntiarvon ja hyvän ajettavuuden säilyttäminen on ŠKODA-merkkihuoltomme selkeä päämäärä. Huoltohenkilökunnan ammattitaito, kokemus ja erikoisosaaminen ovat ŠKODA-huollossamme erinomaisella tasolla. Käyttämämme laitteet ja työkalut ovat parhaita mahdollisia. Huoltopalveluiden lisäksi saat Käyttöautosta myös vauriokorjaamopalvelut, lisävarusteasennukset, renkaanvaihdot sekä pesu- ja katsastuspalvelut.

Me tunnemme autosi, valitse aito ŠKODA-huolto

Asiakkaidemme kommentteja:

"Ystävällinen ja asiantunteva palvelu”
"Palvelu oli erittäin hyvä. Kiitos."
"Olimme enemmän kuin tyytyväisiä. Kiitoksin 10+ hyvästä ja ystävällisestä palveuksesta.”
"Luotettava, laadukas ja joustava."

Lähde: Käyttöauton teettämä asiakastutkimus 2017.

Tervetuloa palveltavaksi ŠKODA-merkkihuoltoon

Autosi tarvitsee edistyksellistä tekniikkaa. Valtuutetussa ŠKODA-merkkihuollossamme on käytettävissä tarvittavat erikoistyökalut ja laadukkaat diagnoosilaitteet, jotka yhdessä valmistajan määräämien teknisten menetelmien kanssa takaavat autosi täydellisen toiminnan ja luotettavuuden.

Autotekniikka kehittyy jatkuvasti, mikä edellyttää myös henkilökunnalta vastaavaa ammatillista pätevyyttä ja osaamista. Jotta nämä vaatimukset voidaan täyttää, huoltokorjaamojen henkilökuntaamme koulutetaan säännöllisesti. Näin ŠKODA-huollossamme on kaikilla tuoreinta, toiminnan kannalta tärkeää tietoa.

Huolellinen, ammattimainen ja ystävällinen asiakaspalvelu ja -neuvonta työnvastaanotossa on meille erittäin tärkeää, aivan kuten korjaus- ja huoltotöiden luotettavuus ja täsmällisyyskin. Kaikkea tätä tarkkaillaan jatkuvasti sisäisessä laadunvalvonnassa. Anna autosi osaaviin käsiin!

Tässä hyviä syitä valita valtuutettu ŠKODA-huoltopiste

  • Tarjoamme ensiluokkaista laatua
  • Mottomme: ole reilu ja avoin asiakasta kohtaan
  • Turvallisuus, pitkät huoltovälit ja laatu, jotka maksavat itsensä takaisin
  • Monipuolinen palveluvalikoima.
  • Täydellinen ŠKODA-varaosavalikoima

Valtuutettu merkkihuolto säilyttää autosi arvon. Aja ŠKODA-merkkihuoltoon!