ŠKODA-autot Käyttöautosta

Käyttöauto – täyden palvelun ŠKODA-autotalo.

ŠKODA myynti

ŠKODA-myynnin löydät Käyttöautosta Kokkolasta ja Seinäjoelta. Meiltä saat kaikki uuden Škodan hankintaan liittyvät palvelut koeajosta rahoitukseen ja takuuseen. Uuden auton takuu antaa huolettomia kilometrejä pidemmäksi aikaa.

Valitse huolto yhtä tarkkaan kuin valitset autosi. ŠKODA huolto ja varaosat palvelevat sinua Alavudella, Kauhajoella, Kokkolassa, Raumalla ja Seinäjoella. Merkkihuollossa autostasi pitävät huolta koulutetut huollon ammattilaiset.

ŠKODA-mallistosta löytyy oikeanlainen malli jokaiselle, valitse SUV, farmari, sedan tai crossover. ŠKODA-autot ovat myös erittäin suosittuja yritys- ja työsuhdeautoja.

Käyttöautosta löydät myös uusia ŠKODA-malleja heti ajoon sekä täydellisen valikoiman ŠKODA-esittelyautoja. Tutustu myös ŠKODA-vaihtoautoihin ja ajankohtaisiin ŠKODA-tarjouksiin!

ŠKODA-mallisto

Škodan mallisto muodostuu kokoluokiltaan vastaavista autoista kuin monella saksalaismerkillä. ŠKODA on niittänyt mainetta käytännöllisillä ratkaisuilla, jotka ovat nostaneet useat Škodan mallit erittäin suosituiksi.

Škodan henkilöautomallisto koostuu kahdeksasta mallista. ŠKODA Octavia on yksi Suomen suosituimmista perheautoista, jonka neljäs sukupolvi on esitelty vuonna 2019. ŠKODA Fabia on erittäin suosittu pikkuauto, ja vastaavasti ŠKODA Scala on vuodesta 2018 asti valmistettu kompakti Golf-kokoluokan perheauto. ŠKODA Superb on sijoittunut perinteisesti ylempään kokoluokkaan, mutta Superbin uusin mallisarja sijoittuu jo edustusluokkaan.

Škodalla on laaja ja käytännöllinen crossover-mallisto, jonka pienin malli on Škoda Kamiq. Škoda Karoq on keskikokoinen 5-ovinen crossover. ŠKODA Kodiaq on suurempi katumaasturi, joka on saatavilla myös 7-paikkaisena versiona.

ŠKODA Enyaq iV on vuonna 2020 esitelty täyssähköinen ylemmän kokoluokan katumaasturi, jonka toimintasäde on jopa 500 kilometriä. ŠKODA Enyaqia on saatavilla viitenä eri vaihtoehtona, joista jo perusmallin toimintamatka on jopa 340 kilometriä.

 

Tutustu mallistoon skoda.fi

ŠKODA myynti

Uudet ŠKODAt