Škoda-autot Käyttöautosta

Käyttöauto – täyden palvelun Škoda-autotalo.

ŠKODA UUTISET JA TARJOUKSET

KATSO KAIKKI TARJOUKSET

ŠKODA-myynti

Škoda-myynti palvelee sinua Käyttöautossa Kokkolassa ja Seinäjoella. Olemme luotettava Škoda-jälleenmyyjä ja Škoda-myynti auttaa sinua kaikessa mitä tarvitset, kun haaveissa on uusi Škoda; koeajo, rahoitus sekä takuu. Škoda-myynti ja Škoda-merkkihuolto myös palvelevat sinua kaikissa Škoda-auton tarpeissasi. Meiltä löydät Škoda-myynnin ja -huollon lisäksi Škoda-varaosat ja vauriokorjaamon.

Škoda-mallisto tarjoaa auton kaikkiin tarpeisiin. Käyttöautosta myös uusi Škoda heti ajoon! Uusien Škoda-autojen lisäksi löydät meiltä myös täydellisen valikoiman Škoda-esittelyautoja ja Škoda-vaihtoautoja.

Tutustu ajankohtaisiin Škoda-tarjouksiin! Škoda-autot löydät Käyttöautosta Kokkolasta ja Seinäjoelta, tervetuloa!

Škoda-mallisto

Škoda-mallisto tarjoaa oikenlaisen mallin jokaiselle, valits SUV, farmari, crossover tai sedan. Škoda on niittänyt mainetta käytännöllisillä ratkaisuilla, jotka ovat nostaneet useat Škodan mallit erittäin suosituiksi.

Škodan henkilöautomallisto koostuu kahdeksasta mallista. Škoda Octavia on yksi Suomen suosituimmista perheautoista ja on valittu vuoden 2021 autoksi Suomessa. Škoda Fabia on erittäin suosittu pikkuauto, ja vastaavasti Škoda Scala on vuodesta 2018 asti valmistettu kompakti Golf-kokoluokan perheauto. Škoda Superb on sijoittunut perinteisesti ylempään kokoluokkaan, mutta Superbin uusin mallisarja sijoittuu jo edustusluokkaan.

Škodalla on laaja ja käytännöllinen crossover-mallisto, jonka pienin malli on Škoda Kamiq. Škoda Karoq on keskikokoinen 5-ovinen crossover. Škoda Kodiaq on suurempi katumaasturi, joka on saatavilla myös 7-paikkaisena versiona.

Škoda Enyaq iV on vuonna 2020 esitelty täyssähköinen ylemmän kokoluokan katumaasturi, jonka toimintasäde on jopa 500 kilometriä. Škoda Enyaqia on saatavilla viitenä eri vaihtoehtona, joista jo perusmallin toimintamatka on jopa 340 kilometriä.

 

Tutustu mallistoon skoda.fi

ŠKODA-myynti

Uudet ŠKODAt