Renault-autot Käyttöautosta

Käyttöauto – täyden palvelun Renault-autotalo Seinäjoella ja Tampereella.

Uusimmat Renault-tarjoukset

KATSO KAIKKI TARJOUKSET

Renault myynti

Renault-myynti palvelee sinua Käyttöautossa Tampereella ja Seinäjoella, ollen alueiden täyden palvelun Renault-jälleenmyyjä. Meiltä saat kaikki uuden Renaultin hankintaan liittyvät palvelut koeajosta rahoitukseen ja huolenpitosopimukseen. Huolenpitosopimuksella ennakoit huoltokulut ja uuden auton takuu antaa huolettomia kilometrejä pidemmäksi aikaa. 

Automyynnin lisäksi Käyttöautossa on Renault-merkkihuolto sekä varaosapalvelut. Valtuutetussa Renault-merkkihuollossa autostasi pitävät huolta koulutetut ammattilaiset.

Renault – Passion for life. Renault, yksi maailman johtavista autonvalmistajista, on valmistanut autoja jo vuodesta 1898. Renaultin erottuva muotoilu ja innovatiiviset tekniset oivallukset tuovat omistajilleen iloa jokapäiväiseen auton käyttöön. Yksi merkin tavoitteista onkin tarjota edistyksellistä teknologiaa kohtuulliseen hintaan kaikkien käytettäväksi. 

Käyttöautosta löydät uusia Renault-malleja heti ajoon sekä täydellisen valikoiman Renault-esittelyautoja. Tutustu myös Renault-vaihtoautoihin ja ajankohtaisiin Renault-tarjouksiin! Meiltä myös Renault-pakettiautot sinun tai yrityksesi tarpeisiin.

Renault-mallisto

Renaultin suosituimmat henkilöautomallit ovat Clio ja Megane sekä täyssähköinen Renault Zoe. Renaultin crossover -mallistoon kuuluu Captur -malli, joka tuntuu kokoistaan tilavammalta sekä Renault Kadjar, joka on hienosti muotoiltu C-segmentin crossover.

Vuoden 2021 aikana Renault-mallisto on sähköistynyt, kun Clio Hybrid, Captur Plug-in Hybrid sekä Megane Plug-in Hybrid -mallit ovat vihdoin saatavilla. Täysin uusi Renault Arkana E-Tech hybridi – coupé-tyylinen katumaasturi – tuo entisestään laajaan Renault-mallistoon lisää vaihtoehtoja.

Renault Kangoo, Master, Trafic ja Trafic Passenger ovat pakettiautoja, joista Trafic Passenger on 9-paikkainen pikkubussi. Tervetuloa tutustumaan Renault-mallistoon Käyttöautoon Tampereelle ja Seinäjoelle.

TUTUSTU MALLISTOON MAAHANTUOJAN SIVUILLA renault.fi

Renault myynti

Renault huolto

Uudet Renaultit