Renault-autot Käyttöautosta

Käyttöauto – täyden palvelun Renault-autotalo Seinäjoella ja Tampereella.

Renault myynti

Käyttöauto on Tampereen ja Seinäjoen alueen täyden palvelun Renault-jälleenmyyjä. Meiltä saat kaikki uuden Renaultin hankintaan liittyvät palvelut koeajosta rahoitukseen ja huolenpitosopimukseen. Huolenpitosopimuksella ennakoit huoltokulut ja uuden auton takuu antaa huolettomia kilometrejä pidemmäksi aikaa. 

Automyynnin lisäksi Käyttöautossa on Renaultin merkkihuolto sekä varaosapalvelut. Valtuutetussa merkkihuollossa autostasi pitävät huolta koulutetut ammattilaiset.

Renault – Passion for life. Renault, yksi maailman johtavista autonvalmistajista, on valmistanut autoja jo vuodesta 1898. Renaultin erottuva muotoilu ja innovatiiviset tekniset oivallukset tuovat omistajilleen iloa jokapäiväiseen auton käyttöön. Yksi merkin tavoitteista onkin tarjota edistyksellistä teknologiaa kohtuulliseen hintaan kaikkien käytettäväksi. 

Käyttöautosta löydät uusia Renault-malleja heti ajoon sekä täydellisen valikoiman Renault-esittelyautoja. Tutustu myös Renault-vaihtoautoihin ja ajankohtaisiin Renault-tarjouksiin!

Renault-mallisto

Captur, Clio, Grand Scenic, Kadjar, Kangoo, Master, Megane, Scenic, Trafic, Trafic Passenger ja Twingo
Tutustu mallistoon maahantuojan sivuilla

Renault myynti

Uudet Renaultit