Käyttöauto Huoltotili

Osta nyt, maksa vasta helmikuussa

Osta nyt Käyttöauto Tilillä, saat laskun vasta helmikuussa 2021. Kysy lisää henkilökunnalta. Kampanja-aika 1.10.–30.11.2020.

Hae tiliä lähettämällä viesti: KÄYTTÖAUTO numeroon 18 311

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä?

Käyttöauto Huoltotili on joustava tapa rahoittaa huollot, varaosat ja muut huoltopalvelumme. Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevalla hakemuksella tai toimipaikassamme paikan päällä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
  • Saat aina vähintään 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.
  • Voit halutessasi jakaa ostosumman myös pidemmille edullisille maksuajoille, katso lisää esitteestä.

Saat luottopäätöksen heti ja luoton käyttöösi kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida Käyttöauton toimipaikoissa näyttämällä maksun yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen.

Avattua tiliä voit jatkossa myös korottaa tarvittaessa itse oheisessa hakemuslinkissä.

Luotonhaku tekstiviestillä

Mikäli sinulla on käytössäsi älypuhelin, voit hakea rahoitusta myös tekstiviestillä numerosta 18311 hakusanalla KÄYTTÖAUTO.

Saat hakemuslinkin puhelimeesi ja voit allekirjoittaa hyväksytyn sopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma–pe klo 8–18). 

Esimerkkilaskelma: luotto-ostos 1 000 €, maksettava kokonaismäärä 1 000 €, osamaksuerät 12 kpl, käsittelymaksu 0 €/kk, vuosikorko 0 %, osamaksuerä 83,34 €/kk, järjestelypalkkio 0 €, todellinen vuosikorko 0 %. Esimerkki kampanjaostoksesta, jolle asiakas valitsee 12 kuukauden maksuvaihtoehdon. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Laskelma on voimassa toistaiseksi ja koskee uusia, 1.9.2019 jälkeen tehtyjä sopimuksia. Luotonantaja: Resurs Bank AB, Suomen sivuliike, PL 3900, 00002 Helsinki.