Käyttöauto Huoltotili

Joustava tapa rahoittaa huollot, varaosat ja muut huoltopalvelumme.

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä?

Osta nyt, maksa vasta helmikuussa 2024

Hae tiliä lähettämällä viesti: KÄYTTÖAUTO numeroon 18 311

Käyttöauto Huoltotili on joustava tapa rahoittaa huollot, varaosat ja muut Käyttöauton huoltopalvelut.

Ostaessasi nyt Käyttöauto Huoltotilillä, saat laskun vasta helmikuussa 2024. Kysy lisää henkilökunnalta. Kampanja-aika: 1.10.-31.12.2023.

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen sähköisellä hakemuksella, tekstiviestillä tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Myös olemassa olevan luoton korotus onnistuu alla olevan hakemuksen kautta. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Ostaessasi Käyttöauto Huoltotilillä saat 30–60 päivää maksuaikaa ilman korkoja tai kuluja. Laskun saatuasi voit maksaa ostoksesi kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Saat luottopäätöksen heti ja luoton käyttöösi kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida Käyttöauton toimipaikoissa näyttämällä maksun yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen.

Avattua tiliä voit jatkossa myös korottaa tarvittaessa itse oheisessa hakemuslinkissä.

Luotonhaku tekstiviestillä

Mikäli sinulla on käytössäsi älypuhelin, voit hakea rahoitusta myös tekstiviestillä numerosta 18311 hakusanalla KÄYTTÖAUTO.

Saat hakemuslinkin puhelimeesi ja voit allekirjoittaa hyväksytyn sopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma 11-17, ti-pe 10-17) tai lue lisää osoitteesta: 

Esimerkkilaskelma: luotto-ostos 1 500 €, maksettava kokonaismäärä 1 547 €. Osamaksuerät 12 kpl, käsittelymaksu 3,90 €/kk, vuosikorko 0 %, osamaksuerä 128,90 €/kk, luoton kustannukset 46,80 €, todellinen vuosikorko 5,40 %. Esimerkki kampanjaostoksesta, jolle asiakas valitsee 12 kuukauden maksuvaihtoehdon. Käyttöauto Huoltotili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on tyypillisesti 1 500 euroa. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Laskelma on voimassa toistaiseksi ja koskee uusia, 1.10.2023 jälkeen avattuja tilejä. Luotonantaja: Resurs Bank AB, Suomen sivuliike, PL 3900, 00002 Helsinki.