DACIA-HUOLTO

Dacia-huolto on valtuutettu Dacia-merkkihuolto – luotettava valinta Daciasi huoltopaikaksi.

Dacia-merkkihuoltomme selkeä päämäärä on autosi turvallisuuden, jälleenmyyntiarvon ja hyvän ajettavuuden säilyttäminen. Dacia-merkkihuolto on laadukasta työtä ja käytetyt osat ovat Dacian vaatimuksia vastaavat. Huoltohenkilökunnan ammattitaito, kokemus ja erikoisosaaminen ovat Dacia-huollossamme erinomaisella tasolla. Koulutetut mekaanikkomme tuntevat autosi ja voit luottaa palvelun laatuun. Käyttämämme laitteet ja työkalut ovat parhaita mahdollisia. Lisäksi autoosi asennetaan vain alkuperäisiä Dacia-varaosia.

Dacia-huollon säännöllisyys takaa Dacia-autosi turvallisuuden ja ajomukavuuden. Käyttöauton Dacia-merkkihuolto tekee autoosi myös kaikki sen tarvitsemat ohjelmistopäivitykset. Ohjelmistopäivitykset vaikuttavat auton turvallisuuteen, taloudellisuuteen ja mukavuuteen. Mekaanikkomme ovat koulutettuja ja heidän ammattitaitoaan kehitetään säännöllisesti tuotekoulutuksilla. Dacia-huollolla on viimeisimmät tarvittavat työkalut autosasi huolehtimiseen. 

Paras tapa pitää autostasi huolta on Dacia-merkkihuolto ja korjaamo. Olipa kyseessä sitten asennustyöt, Dacia-määräaikaishuolto tai takuukorjaus, ammattitaitoinen ja jatkuvasti kouluttautuva Dacia-korjaamon henkilökunta neuvoo ja opastaa sinua kaikissa autoon liittyvissä asioissa. Sekä alkuperäisillä Dacia-varaosilla että työllä on 12 kuukauden takuu.

Dacia-varaosat

Valtuutettu Dacia-huolto tuntee Dacian. Käyttöauton Dacia-merkkihuollon henkilöstö tekee työtään ammattitaidolla ja työn jälki on laadukasta ja toteutetaan Dacia-alkuperäisvaraosilla. Käyttöauton varaosamyynnistä löydät alkuperäiset Dacia-varaosat edullisesti. Saat meiltä Käyttöautosta Dacia-huolto- ja korjauspalveluiden lisäksi myös Dacia-lisävarusteet, niiden asennukset sekä renkaanvaihdot että pesu- ja katsastuspalvelut. 

Valtuutettu Dacia-merkkihuolto säilyttää autosi arvon. Tervetuloa Dacia-huoltoon Närpiöön, Seinäjoelle tai Tampereelle!