Renault-pakettiautot Käyttöautosta

Käyttöauto – Renault hyötyautomyynti Seinäjoella ja Tampereella.

Renault pakettiautot

Käyttöauto on Seinäjoen ja Tampereen alueen täyden palvelun Renault-hyötyautoliike. Käyttöautosta saat kaikki uuden Renault-pakettiauton hankintaan liittyvät palvelut koeajosta rahoitukseen ja huolenpitosopimukseen. Huolenpitosopimuksella ennakoit huoltokulut ja uuden auton takuu antaa huolettomia kilometrejä pidemmäksi aikaa. 

Käyttöautosta löytyy automyynnin lisäksi Renault merkkihuolto, varaosapalvelut ja vauriokorjaamo. Valtuutetussa merkkihuollossa autostasi pitävät huolta autoalan ammattilaiset.

Vain koeajamalla tiedät, miltä uusi työpaikkasi tuntuu! Renault tavara-autot ovat suunniteltu helpottamaan kuljettajan työtä ja lisäämään niin kuljettajan kuin matkustajien mukavuutta. Renault tavara-autojen takuu on 4 vuotta tai 100 000 km.

Käyttöautosta löydät uusia Renault-pakettiautomalleja heti ajoon sekä valikoiman Renault-pakettiautoja esittelyautoina. Tutustu myös vaihdossa tulleisiin Renault-pakettiautoihin ja ajankohtaisiin Renault-tarjouksiin!

Renault-hyötyautomallisto

Pienten pakettiautojen tarpeeseen vastaa Renaultin pakettiautomallistosta löytyvä Kangoo sekä täyssähköinen Kangoo Z.E. Renault tavara-automallistoon kuuluu myös Trafic, jossa on luokkansa paras vakiovarustelu ja luokkansa pisin tavaratila sekä Master, joka vaikuttaa niin ulkonäöltään kuin teholtaan.

Tutustu mallistoon maahantuojan sivuilla

Renault hyötyautomyynti

Uudet Renault-hyötyautot