Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.
Käyttöauton huoltopalvelut.

Varaa huolto 24/7

Luota merkkihuoltoon, tuo autosi Käyttöautoon

Käyttöauto on pitkään autoalalla toiminut valtuutettu merkkihuolto ja siten luotettava valinta autosi huoltopaikaksi. Meillä autostasi pitävät huolta ammattitaitoiset ja kokeneet mekaanikot ja muu huoltohenkilökunta. Käyttämämme laitteet ja työkalut ovat parhaita mahdollisia. Lisäksi autoosi asennetaan vain alkuperäisiä varaosia.

Kokeneiden mekaanikkojen suorittamat huollot ja korjaustyöt takaavat, että autosi pysyy luotettavana ja turvallisena – ja samalla myös autosi jälleenmyyntiarvo säilyy mahdollisimman korkeana. Lisäksi tarkastamme autosi laadunparannuskampanjat jokaisen huoltokäynnin yhteydessä.

Huoltopalveluiden lisäksi autokorjaamomme palvelee pienissä ja suurissa korjaustöissä. Vauriokorjaamossa onnistuu tuulilasin vaihdot sekä pienet ja suuret peltityöt.

Määräaikaishuolto

Määräaikaishuollolla tarkoitetaan ajoneuvon huolto-ohjelmassa määriteltyä huoltoa. Yleensä määräaikaishuollon väli ilmoitetaan kilometrimääränä. Autosi valmistaja on määritellyt autoosi huolto-ohjelman, jota noudattamalla autosi luotettavuus, turvallisuus ja jälleenmyyntiarvo säilyvät parhaiten. Määräaikaishuoltoon sisältyy normaalisti vuosihuoltoa enemmän vaihdettavia osia.

Vuosihuolto

Jos määräaikaishuollon kilometrimäärä ei täyty vuodessa, auto on syytä käyttää vuosihuollossa vähintään kerran vuodessa. Vuosihuollolla tarkoitetaan vuosittain tehtävää määräaikaishuoltoa pienempää huoltotoimenpidettä.

Takuukorjaus

Teemme myös valmistajan normaalitakuuseen kuuluvia korjaustöitä. Valmistajien takuuehdoissa on tarkasti määritelty, mitkä asiat kuuluvat takuun piiriin. Ota yhteyttä huoltohenkilökuntaamme, niin saat asiasta lisätietoja.

Alkuperäiset varaosat

Käyttöautosta saat aina autoosi parhaiten sopivat varaosat luotettavasti ja varmasti. Samalla voit olla varma, että niiden toimivuus, kestävyys ja ominaisuudet ovat huippuluokkaa ja ne räätälöidään auton muuhun olemukseen. Henkilökunnan osiin liittyvä asiantuntemus on ajan tasalla ja perustuu merkkierikoistuneeseen osaamiseen sekä jatkuvaan valmistajan, maahantuojan ja jälleenmyyjien väliseen tieto- ja tuotetukeen.

Automerkkikohtaiset huoltosivumme

Audi-huolto
BMW-huolto
Citroën-huolto
Dacia-huolto
Ford-huolto
Honda-huolto
Kia-huolto
Mercedes-Benz-huolto
Mitsubishi-huolto
Nissan-huolto
Opel-huolto
Renault-huolto
SEAT-huolto
Škoda-huolto
Volkswagen-huolto
Volvo-huolto

 

Katso tästä ajankohtaiset huoltotarjouksemme.

Tutustu tästä tarkemmin huoltopalveluihimme.

Tarkista tästä automerkkien omat tiepalvelunumerot.

Tarkista tästä automerkkien huolenpitosopimukset.

Tervetuloa palveltavaksi Käyttöautoon!

Jaa sähköpostilla

Etsi yhteystietoja palvelun ja merkin perusteella

arkisin
la