Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.

Käyttöauto Huolenpitosopimus 24 KK

HUOLENTONTA JA TURVALLISTA AUTOILUA

Käyttöauto Huolenpitosopimuksella, voit ennakoida autoiluusi liittyvät menot ja vältyt yllättäviltä kuluilta.

Käyttöauto Huolenpitosopimus tehdään kiinteällä kuukausimaksulla (24 kk, ajokilometrit 10–40 tkm/vuosi) ja se kattaa normaalista käytöstä johtuvat huollot, kuluvat osat (pois lukien renkaat) sekä Käyttöauto Turvan mukaiset korjaukset.

Huolenpitosopimuksen voi tehdä osana rahoitusta tai sen saa korottomalla kuukausilaskutuksella. Kiinteiden kuukausimaksujen lisäksi ei tule muita ylimääräisiä kuluja.

Käyttöauto Huolenpitosopimus on voimassa, kun huollatat autosi merkkihuollossa Käyttöautossa Tampereella. Huolenpitosopimus koskee kaikkia Tampereella edustamiamme merkkejä Volvo, Renault, Dacia ja Honda. 

TURVALLISIA AJOKILOMETREJÄ JA PAREMPI JÄLLEENMYYNTIARVO

Huollattamalla autosi merkkihuollossa säilytät paremmin sen arvon. Huoltohenkilökunnan ammattitaito, kokemus ja erikoisosaaminen ovat merkkihuollossamme erinomaisella tasolla. Käyttäessäsi merkkihuoltoa, voit olla varma, että kaikki toimenpiteet tehdään valmistajan ohjeiden mukaisesti ja vain alkuperäisvaraosia käyttäen.

Käyttöauton valtuutetun merkkihuollon koulutetut ammattilaiset huolehtivat autostasi kuin omastaan. Siksi asiantunteva merkkihuolto on nopea ja kustannustehokas. 

VAIVATONTA HUOLENPITOA

Voit tehdä Käyttöauto Huolenpitosopimuksen ostaessasi käytetyn auton Käyttöautosta Tampereelta. Saat Käyttöauto Huolenpitosopimuksen alle kuusi vuotta vanhoihin, enintään 100 000 km ajettuihin Dacia-, Honda-, Renault- ja Volvo-merkkisiin autoihin.

HINTAESIMERKKEJÄ

  • Volvo V40 D2 aut. 54 €/kk
  • Honda Civic Tourer 1.6 Diesel 58 €/kk
  • Renault Clio Tce 90 45 €/kk
  • Dacia Duster 1.5 Dci 4WD 47 €/kk

Ajomäärä 15 000 km/vuosi. Kesto 24 kk. Sopimuksen hinta määräytyy ajoneuvon mallin, moottorin, vuosittaisen ajokilometrimäärän sekä sopimuksen aloitusajankohdan perusteella. Esimerkkihinnat vuoden 2017 mukaan.

Käyttöauto Huolenpitosopimus ehdot 2017

Jaa sähköpostilla

Varaa huolto 24/7

Etsi yhteystietoja palvelun ja merkin perusteella

arkisin
la