Varaa huolto verkossa

Black Friday -huoltotarjous Käyttöautosta

Käyttöauto Porista nyt Black Friday -tarjouksena huollot -20 %*! Tarjous koskee uusia huoltovarauksia, jotka tehdään 25.–27.11. Huolto on suoritettava viimeistään 9.12.2022. Alennus koskee huoltoja ja huollon lisätöitä.

Tervetuloa ammattitaitoiseen merkkihuoltoon Käyttöautoon!

*Etu yksityisasiakkaiden uusiin varauksiin, ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin tai pakettihintoihin. Tarjous koskee Porin toimipisteen omia merkkiedustuksia (Audi, CUPRA, SEAT, Volkswagen ja Volkswagen hyötyautoja). 


MERKKIHUOLLOSTA YKSILÖLLISTÄ PALVELUA JA TURVALLISIA AJOKILOMETREJÄ

Käyttöauton autokorjaamo auttaa sinua kaikissa autohuoltoon liittyvissä asioissa, olipa kyse auton ylläpitoon liittyvä säännönmukainen huolto tai suurempi korjaustapahtuma. Autosi turvallisuuden, jälleenmyyntiarvon ja hyvän ajettavuuden säilyttäminen on Käyttöauton merkkihuollon selkeä päämäärä. Autohuollossa Käyttöautossa sinua palvelevat asiantuntevat ammattilaiset, joilla on käytössään uusin saatavilla oleva laitteisto ja ajankohtainen koulutus.
Huollot tehdään aina valmistajan ohjeiden mukaan ja alkuperäisiä varaosia käyttäen. Varaosien takuu on merkistä riippuen yksi tai kaksi vuotta, ja työllemme annamme takuun 6 kk/15 000 km. Voit lukea lisää varaosista varaosien sivultamme. Merkkihuollossa varmistat, että myös tehdaskampanjat tulevat tehdyksi autoosi. Merkkihuoltoihin erikoistunut henkilökuntamme tuntee autosi parhaiten. Siksi Käyttöauton autokorjaamon asiantunteva merkkihuolto on nopea ja kustannustehokas.
Huoltoaika kannattaa varata hyvissä ajoin ennen toivottua huoltoajankohtaa. Näin saamme järjestettyä huollon sinulle sopivaan aikaan ja halutessasi myös edullisen sijaisauton. Voit varata ajan Käyttöauton autohuoltoon helposti verkossa tai puhelimitse.

Sähköauton huolto

Sähköauton huolto poikkeaa polttomoottoriauton huoltamisesta. Sähköautossa korostuu merkkihuollossa tehtävien päivitysten tärkeys, jotta virranhallintaa ylläpitävät järjestelmät pysyvät ajan tasalla. Sähköauton huolto on hyvä suorittaa noin kahden vuoden välein tai jokaisen 30 000 kilometrin jälkeen.

Käyttöauton autokorjaamossa autosi huoltavat sähköautojen huoltoon koulutetut mekaanikot, jotka tuntevat autosi ja tekevät huollon työturvallisuussääntöjä noudattaen.

Vauriokorjaamo

Vahingon sattuessa, sinua palvelee Käyttöauton vauriokorjaamo. Tiesithän, että vahinko- ja kolaritilanteissa sinä päätät missä autosi korjataan vakuutusyhtiöstä riippumatta. Käyttöautossa autosi korjaa ammattilainen, joka tuntee autosi rakenteen ja viimeisimmät korjausmenetelmät sekä työvälineet.

Varaa huoltoaika verkossaNouto- ja palautuspalveluVaraosa- ja lisävarustetarjouksetVaurio- ja kolarikorjaamoMerkkikohtaiset tiepalvelunumerot

Valitse merkkihuolto