Voita ilmainen huolto

K-Auto Oy arpoo kampanja-ajan viikoittain yhden ilmaisen huollon kaikkien verkkovaraajien kesken. Voit siis voittaa varaamasi huollon ilmaiseksi! Arvonta suoritetaan 12.5.–12.6. välillä varattujen huoltojen osalta ja voittajille tiedotetaan henkilökohtaisesti. 

Arvonnan järjestäjä:
K-Auto Oy ja Audi Finland, SEAT Finland ja Volkswagen Finland, Tikkurilantie 123, 01530 VANTAA

Osallistuminen:
Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki huollon verkkovarauspalvelun kautta määräaikaishuollon varanneet ja teettäneet yksityishenkilöt. K Auto Oy:n ja sen jälleenmyyjien työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.

Osallistumisaika:
12.5.–12.6.2020.

Palkinto ja säännöt:
Palkinnoksi arvotaan Audi, SEAT tai Volkswagen -merkkisen auton huoltopalvelun varanneelle ja sen suorittaneelle varattu huoltopalvelu veloituksetta. Palvelu on varattava jostain seuraavista verkkopalveluista:

• huolto.audi.fi
• huolto.seat.fi
• huolto.volkswagen.fi

Palkinnon laajuus riippuu varatusta huoltokokonaisuudesta, ja on arvoltaan ”Varauksen yhteenveto” -kohdassa näkyvä summa. Palkinnoksi luettava huoltokokonaisuus on varattava huollon verkkovarauksen Määräaikaishuolto ja Muut huollon palvelut -kategorioista.

Arvonnat suoritetaan viikoittain kampanja-aikana ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvonta perustuu huollon varauksessa annettuun asiakkaan auton rekisterinumeroon. Palkinto lunastetaan siltä K Auton -jälleenmyyjältä, jolta huolto on varattu ja suoritettu.

Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuksi tavaraksi.

Arpajaisverosta vastaa arvonnan järjestäjä.