Huollata Volvo-tuontiautosi Käyttöautossa

huoltopalveluja, lisävarusteita ja neuvoja


Joko sinulla on henkilökohtainen Volvo Kortti?

Se takaa, että saat kaikki sinulle kuuluvat asiakasedut ja aina uusimman tiedon oikeaan aikaan ja paikkaan. Sinulla pitää olla Volvo Kortti, jotta saat myös maksuttoman Volvo Tiepalvelun käyttöösi. Voit lukea Korttiin liittyviä tarkempia tietoja täällä.

Kortti on henkilökohtainen, ei autokohtainen, eli et tarvitse uutta korttia auton vaihtuessa. Voit myös tilata maksuttoman Kortin helposti verkossa.

tilaa kortti tai Päivitä yhteystietosi

Lisätietoja Volvo Kortista ja asiakaseduista


Tuontiauto on ulkomailta Suomeen yksityishenkilön tai yrityksen maahantuoma auto. Tarkastamme autosi, sen mahdolliset vikakoodit ja laaduntarkastuskampanjat sekä suoritamme CAN- verkon päivityksen. Meiltä saat hankittua myös autoosi Suomi-softan, jonka ansiosta sinun on jatkossa helpompi käyttää autoasi, jonka käyttökieli on suomi. Tuomalla autosi meille kuntotarkastukseen saat varmuuden auton nykykunnosta ja tarvittaessa ehdotuksen ja hinnan huolto- ja korjaustoimenpiteille. 

Kuntotarkastuksen hinta 99 €

Nimeämme sinulle Volvo Omamekaanikon, jonka kanssa asioit suoraan kaikissa autosi ylläpitoon liittyvissä kysymyksissä. Omamekaanikoilla on käytössään erikoistyökalut ja -menetelmät sekä valmistajan viimeisimmät tietojärjestelmät.

Volvo Cars -sovellus (entinen Volvo On Call) 

Volvo Cars-sovelluksen käyttöä varten autossa tulee olla tehtaalla asennettu Volvo On Call -yksikkö, auton tulee olla vuosimallia 2012 tai uudempi. Osa käytössä olevista toiminnoista vaihtelee automallin tai mobiililaitteen käyttöjärjestelmän mukaan.

Mistä saan Volvo Cars –sovelluksen?

  • Voit ladata ilmaisen Cars -sovelluksen AppStoresta, Google play tai Windows Phone Storesta.

Miten otan autossa olevan Volvo Cars –järjestelmän käyttöön?

  • Autossasi tulee olla Volvo On Call -laitteisto. Sitä ei voida asentaa jälkikäteen.
  • Volvo -huoltomme tarkistaa henkilöllisyytesi ja oikeutesi autoon sekä liittää Volvo ID:si Volvo Cars –järjestelmään ja lähettää sinulle PIN koodin, jolla liität auton ja älypuhelimesi toisiinsa.
  • Voit tulla ilman ajanvarausta Käyttöautoon, ja me autamme ottamaan Volvo Cars –sovelluksen käyttöösi.

Volvo Cars -aktivointi 50 €
1 vuoden lisenssi 45 €
2 vuoden lisenssi 75 €

Suomi-sovellus hinta 99 €

Kyseessä on järkevä ja pitkäikäinen sijoitus ajomukavuuteen. Suomi-sovellus lisää turvallisuuttasi ja mukavuuttasi entisestään. Sinun on jatkossa helpompi käyttää autoa, jonka käyttökieli on kotoinen suomi tai vaihtoehtoisesti ruotsi.