Huollata Volvo-tuontiautosi Käyttöautossa

huoltopalveluja, lisävarusteita ja neuvoja

Tuontiauto on ulkomailta Suomeen yksityishenkilön tai yrityksen maahantuoma auto. Tarkastamme autosi, sen mahdolliset vikakoodit ja laaduntarkastuskampanjat sekä suoritamme CAN- verkon päivityksen. Meiltä saat hankittua myös autoosi Suomi-softan, jonka ansiosta sinun on jatkossa helpompi käyttää autoasi, jonka käyttökieli on suomi. Tuomalla autosi meille kuntotarkastukseen saat varmuuden auton nykykunnosta ja tarvittaessa ehdotuksen ja hinnan huolto- ja korjaustoimenpiteille. 

Kuntotarkastuksen hinta 99 €

Nimeämme sinulle Volvo Omamekaanikon, jonka kanssa asioit suoraan kaikissa autosi ylläpitoon liittyvissä kysymyksissä. Omamekaanikoilla on käytössään erikoistyökalut ja -menetelmät sekä valmistajan viimeisimmät tietojärjestelmät.

Volvo Cars -sovellus (entinen Volvo On Call) 

Volvo Cars-sovelluksen käyttöä varten autossa tulee olla tehtaalla asennettu Volvo On Call -yksikkö, auton tulee olla vuosimallia 2012 tai uudempi. Osa käytössä olevista toiminnoista vaihtelee automallin tai mobiililaitteen käyttöjärjestelmän mukaan.

Mistä saan Volvo Cars –sovelluksen?

  • Voit ladata ilmaisen Cars -sovelluksen AppStoresta, Google play tai Windows Phone Storesta.

Miten otan autossa olevan Volvo Cars –järjestelmän käyttöön?

  • Autossasi tulee olla Volvo On Call -laitteisto. Sitä ei voida asentaa jälkikäteen.
  • Volvo -huoltomme tarkistaa henkilöllisyytesi ja oikeutesi autoon sekä liittää Volvo ID:si Volvo Cars –järjestelmään ja lähettää sinulle PIN koodin, jolla liität auton ja älypuhelimesi toisiinsa.
  • Voit tulla ilman ajanvarausta Käyttöautoon, ja me autamme ottamaan Volvo Cars –sovelluksen käyttöösi.

Volvo Cars -aktivointi 50 €
1 vuoden lisenssi 45 €
2 vuoden lisenssi 75 €

Suomi-sovellus hinta 99 €

Kyseessä on järkevä ja pitkäikäinen sijoitus ajomukavuuteen. Suomi-sovellus lisää turvallisuuttasi ja mukavuuttasi entisestään. Sinun on jatkossa helpompi käyttää autoa, jonka käyttökieli on kotoinen suomi tai vaihtoehtoisesti ruotsi.