Volkswagen-tuulilasinpyyhkijät

Alkuperäiset pyyhkijänsulat -25 % alennuksella tuulilasin vaihdon yhteydessä

Yksi tärkeimmistä turvallisuustekijöistä ajossa on hyvä ja esteetön näkyvyys. Pyyhkijänsulkien pyyhintätuloksen laatu heikkenee ajan kuluessa sulan kulumisen ja likaantumisen vuoksi. Säännöllisellä puhdistamisella voi parantaa käytettyjen pyyhkijänsulkien pyyhintätulosta, mutta esimerkiksi asfaltista irtoavan pien puhdistaminen pyyhkijänsulasta on lähes mahdotonta.

Tuulilasinpyyhkimien vaihto on suositeltavaa kerran vuodessa ja vähintään jokaisen määräaikaishuollon yhteydessä. Usein kuljettaja tottuu heikentyneeseen pyyhkijänsulan pyyhintätulokseen, ja vaihdettuaan uusiin pyyhkijänsulkiin, kuljettaja lähes poikkeuksetta yllättyy positiivisesti laadukkaasta pyyhintätuloksesta.

Tuulilasin kulumista pystyy myös vähentämään uusimalla tuulilasinpyyhkimiä säännöllisesti. Kulunut ja likainen pyyhkijänsulka hioo ajan kuluessa tuulilasin pintaa, mutta uusi hyvin pyyhkivä sulka poistaa lian tehokkaasti pyyhintäalueelta.

Volkswagen-huollossa Käyttöautossa uusit pyyhkijänsulat edullisesti ja vaivattomasti renkaanvaihdon tai määräaikaishuollon yhteydessä.


Usein kysytyt kysymykset 

Kuinka usein pyyhkijänsulat tulisi vaihtaa?

Tuulilasinpyyhkimien vaihto on erittäin suositeltavaa kerran vuodessa tai vähintään jokaisen määräaikaishuollon yhteydessä.