SEAT-tuulilasinpyyhkijät

Alkuperäiset pyyhkijänsulat -25 % alennuksella tuulilasin vaihdon yhteydessä

Hyvä ja esteetön näkyvyys on yksi tärkeimmistä turvallisuustekijöistä. Pyyhkijänsulan kulumisen ja likaantumisen vuoksi pyyhintätuloksen laatu heikkenee ajan kuluessa. Käytettyjen pyyhkijänsulkien pyyhintätulosta voi parantaa säännöllisellä puhdistamisella, mutta esimerkiksi asfaltista irtoavan pien puhdistaminen pyyhkijänsulasta on lähes mahdotonta.

Usein kuljettaja tottuu heikentyneeseen pyyhkijänsulan pyyhintätulokseen, ja vaihdettuaan uusiin pyyhkijänsulkiin, kuljettaja lähes poikkeuksetta yllättyy positiivisesti laadukkaasta pyyhintätuloksesta. Tuulilasinpyyhkimien vaihto onkin suositeltavaa kerran vuodessa ja vähintään jokaisen määräaikaishuollon yhteydessä.

Kulunut ja likainen pyyhkijänsulka hioo ajan kuluessa tuulilasin pintaa, mutta uusi hyvin pyyhkivä sulka poistaa lian tehokkaasti pyyhintäalueelta. Tuulilasin kulumista pystyy vähentämään uusimalla tuulilasinpyyhkimiä säännöllisesti. 

SEAT-huollossa Käyttöautossa uusit pyyhkijänsulat edullisesti ja vaivattomasti renkaanvaihdon tai määräaikaishuollon yhteydessä.


Usein kysytyt kysymykset 

Kuinka usein pyyhkijänsulat tulisi vaihtaa?

Tuulilasinpyyhkimien vaihto on erittäin suositeltavaa kerran vuodessa tai vähintään jokaisen määräaikaishuollon yhteydessä.