SEAT-autot Käyttöautosta

Käyttöauto – täyden palvelun SEAT-autotalo Porissa, Seinäjoella ja Vaasassa.

SEAT myynti

SEAT-myynti palvelee sinua Käyttöautossa Porissa, Seinäjoella ja Vaasassa. Olemme luotettava, täyden palvelun SEAT-jälleenmyyjä. Meiltä saat kaikki uuden SEATin hankintaan liittyvät palvelut koeajosta rahoitukseen ja takuuseen. Saat huolettomia kilometrejä uuden auton takuulla pidemmäksi aikaa. Automyynnin lisäksi Käyttöautosta löytyy SEATin huolto, varaosat ja vauriokorjaamo. SEAT-merkkihuollossa autostasi pitävät huolta koulutetut huollon ammattilaiset.

Tulevaisuus jo tänään. Ekologinen mallisto. Hyvä ympäristölle. SEAT-mallisto tarjoaa miellyttävää ajettavuutta, monipuolista käytettävyyttä, uutta teknologiaa, kokonaisvaltaista turvallisuutta, kattavaa varustelua, urheilullista designia, suorituskykyä, taloudellisia moottoreita... ja paljon muuta. SEATin huippu-uutuudet ovat nyt koeajettavana Käyttöautossa.

Käyttöautosta löydät myös uusia SEAT-malleja heti ajoon sekä täydellisen valikoiman SEAT-esittelyautoja. Tutustu myös SEAT-vaihtoautoihin ja ajankohtaisiin SEAT-tarjouksiin!

Uudet SEAT autot löydät Käyttöautosta!


SEAT-mallisto

SEAT-mallisto koostuu kuudesta automallista. Uusi SEAT Ibiza on kompakti ja käytännöllinen henkilöauto. SEAT Leon ja Leon Sportstourer ovat keskikokoisia ja luotettavia perheautoja, jotka ovat erittäin hyvin varusteltuja ja molemmat autoista on saatavilla myös e-hybridinä.

SEATin kompakti täyssähköauto Mii electric on täydellinen kaupunkiauto, joka soveltuu jopa 260 kilometrin toimintasäteellään myös kaupunkien väliseen matkustamiseen. SEAT Mii electric on Suomen edullisin täyssähköauto, joka on heti alusta alkaen osoittautunut erittäin suosituksi malliksi.

SEATin crossover-mallistoon kuuluu pieni ja hyvin varusteltu katumaasturi Arona sekä kompakti SUV SEAT Ateca. SEAT Tarraco on tyylikäs suurempi crossover, joka on saatavilla myös 7-paikkaisena. SEAT Tarraco on myös saatavilla e-hybridinä.  

 

Tutustu mallistoon seat.fi

SEAT myynti

SEAT huolto

Uudet SEATit